Banner 980x90

3.un 4.septembrī satiksmei slēgs Rubenes ielas posmu pie veikala "Austris"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai pieslēgtu Georga Apiņa ielā izbūvēto jauno ūdensvadu Valmieras pilsētas maģistrālajam ūdensvadam, 3.un 4.septembrī slēgs Rubenes ielas posmu tās krustojumā ar Georga Apiņa ielu un pie veikala "Austris". Slēgtā ielas posma apbraukšanu organizēs pa Ezera ielu un Jāņa Endzelīna ielu. Piekļūšana Georga Apiņa ielai būs iespējama pa Rubenes ielu no Raiņa ielas puses, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Georga Apiņa ielas pārbūves laikā satiksmei ir slēgts Georga Apiņa ielas krustojums ar Beātes ielu un Georga Apiņa ielas posms no veikala "Maxima" līdz Beātes ielai. Iebraukšana veikala "Maxima" virszemes stāvlaukumā organizēta caur veikala apakšzemes stāvvietām.

Šobrīd lielākie Georga Apiņa ielas pārbūves darbi ir saistīti ar jauna ūdensvada izbūvi, ko septembra sākumā plānots pieslēgt pilsētas maģistrālajam ūdensvadam. Šo darbu veikšanas laikā Georga Apiņa ielā iespējami arī īslaicīgi ūdensapgādes pārtraukumi, kā arī ūdens saduļķojumi.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saprotošiem par ielas būvdarbu radītajām neērtībām, kā arī sekot līdzi izliktajām ceļa zīmēm un būvnieku norādēm. Neparedzētu apstākļu gadījumā iespējamas arī satiksmes ierobežojumu laika novirzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)