Banner 980x90

Visbiežākie iemesli autoevakuatora izsaukumam

Pat ja nav atgadījusies kāda ķibele uz ceļa pašiem, noteikti esam redzējuši, kā tiek evakuēts cits transportlīdzeklis. Kādi ir visbiežākie iemesli autoevakuatora izsaukumam un kādas problēmas risina šādi servisi?

Satiksmes negadījums
Viens no visbiežākajiem autoevakuatora izsaukšanas iemesliem ir ceļu satiksmes negadījums, avārija. Protams, var gadīties situācijas, ka satiksmes negadījums nav tik būtisks, lai liegtu tālāku dalību satiksmē. Tomēr bieži vien ceļu satiksmes negadījums beidzas ar tiktāl sabojātu transportlīdzekli, ka turpināt dalību ceļu satiksmē vairs nav iespējams.

Raksturīgākās problēmas – ritošās daļas bojājumi, izsisti stikli, bojāts dzinējs, elektroiekārta vai pilnībā sabojāts spēkrats. Varbūt pat transportlīdzeklis šķietami ir darba kārtībā, tomēr drošības dēļ ir vēlme to nogādāt līdz autoservisam un pārbaudīt. 

Tehniskas problēmas
Tehniskas problēmas transportlīdzeklim mēdz būt dažādas – nespēja piedarbināt transportlīdzekli, akumulatora izlāde, riteņu bloķēšanās. Sevišķi jauniem auto raksturīga ir dažādi brīdinājumu signāli, pēc kuriem nav vēlams turpināt pārvietoties ar auto. Parasti oranžais brīdinājuma signāls nozīmē, ka jādodas uz servisu pēc iespējas ātrāk, bet sarkanais – jāpārtrauc kustība, jo tas var radīt nopietnākus bojājumus transportlīdzeklim. Līdz ar sarkanā dzinēja indikatora parādīšanos ir jāveic autoevakuatora izsaukums.

Iestigšanas
Nereti gadās nokļūt situācijā, no kuras paša spēkiem vairs nav iespējams izkļūt, piemēram, dziļa peļķe, grāvis, bedre, smiltis. Parasti vadītājs cenšas izkļūt no sarežģītas situācijas paša spēkiem, tomēr bieži vien ir jālūdz papildspēku palīdzība, un autoevakuācijas serviss noteikti palīdzēs izkļūt no neapskaužamas situācijas. Protams, te var palīdzēt arī zvans draugam vai garāmbraucošu transportlīdzekļu palīdzība, tomēr situācijas ir dažādas un arī iespējas var būt mazas, kad bez zvana palīdzības servisam neiztikt.

Laikapstākļu ietekme
Tā var būt ne tikai ziema, auksts laiks, kas padara transportlīdzekli par neiedarbināmu. Var atgadīties, ka uz auto uzkrīt ledus gabals no mājas jumta. Spēcīga vētra, lietusgāzes, krusa var radīt bojājumus transportlīdzeklim. 

Nestandarta situācijas
Mēdz būt situācijas, kad transportlīdzekli vadīt nav iespējams, bet tas noteikti jāpārvieto uz citu vietu. Neesoša transportlīdzekļa tehniskā apskate, retro, sporta sacīkšu auto, sarežģītas tehnikas un citas situācijas.

Ne vienmēr, izsaucot autoevakuatoru, nepieciešama transportlīdzekļa evakuācija, tieši tāpēc jāuzticas profesionālam autoevakuācijas servisam, kas spēj novērtēt situāciju un sniegt klientam atbilstošāko risinājumu. Piemēram, izlādētu akumulatoru iespējams uzlādēt uz vietas, bojātu riteni iespējams salabot un/vai nomainīt, nepārvietojot transportlīdzekli.

Uzticoties Autoevakuators.eu servisam, saņemsiet kvalitatīvu pakalpojumu, ko novērtējuši simtiem apmierinātu klientu vairāku gadu garumā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)