Banner 980x90

Vidusskolēni iejūtas studenta ādā "ViA studenta anatomijā"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 15. līdz 22. martam Vidzemes Augstskolā norisinās pasākums "ViA studenta anatomija." Tā ietvaros šogad 33 vidusskolēni no Valmieras, Rīgas, Cēsīm, Ogres, Liepājas, Jēkabpils, Salaspils un citām Latvijas vietām ierodas Vidzemes Augstskolā, lai tuvāk iepazītos ar augstskolas dzīvi no iekšienes, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Vidzemes Augstskolas sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte.

Iejūtoties studenta ādā, vidusskolēni piedalās lekcijās, tiekas ar pasniedzējiem, viesojas kopmītnēs un izzina citus studentu dzīves aspektus. Jānis Kumsārs viesojās pie studiju programmas "Informācijas tehnoloģijas" studentes un dienu vērtē pozitīvi: "Apmeklēju lekciju "Programmēšana", kurā biju priecīgs arī pats izmēģināt un izprast dažādas programmas. Atmosfēra Vidzemes Augstskolā ir pozitīva un studenta dzīve Valmierā liekas jautra!"

Ar Vidzemes Augstskolu vidusskolēnus iepazīstina "krustvecāki" - dažādu studiju programmu pārstāvji - "Mediju studijas un žurnālistika", "Biznesa vadība", "Tūrisma organizācija un vadība", "Tūristu gids - ceļojumu un pasākumu organizators", "Informācijas tehnoloģijas", kā arī "Komunikācija un sabiedriskās attiecības".

Studiju programmas "Komunikācija un sabiedriskās attiecības" studente Laura Eisaka par "krustmāti" vidusskolēniem kļuvusi jau otro gadu, jo uzskata, ka jauniešiem ir vērtīgi ne tikai apskatīt augstskolu mājaslapas, bet arī realitātē redzēt, dzirdēt un "aptaustīt" studentu dzīves ikdienu.

"ViA studenta anatomija" ir tradicionāls studiju vides iepazīšanas pasākums, kas aizsākās pirms 10 gadiem. Pasākuma mērķis ir iepazīstināt vidusskolēnus ar viņiem interesējošām studiju programmām un studiju procesu augstskolā. Nereti pasākuma dalībnieki vēlāk arī izvēlās kļūt par Vidzemes Augstskolas studentiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)