Banner 980x90

Veiktas izmaiņas "Mildas KM" valdē

Veiktas izmaiņas konservu un pārtikas piedevu ražotāja SIA "Milda KM" valdes sastāvā, liecina "Firmas.lv" informācija.

No darba uzņēmuma valdes locekļa amatā atcelts Edijs Vegners, viņa vietā iecelts uzņēmuma līdzīpašnieks Jizhaku Rubanenko.

Vegners valdes locekļa amatā bija no 2013.gada, iepriekš viņš bijis AS "Hanzas maiznīca" mārketinga un tirdzniecības direktors.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informācija "Mildas KM" apgrozījums 2013.gadā bija 4,57 miljoni eiro salīdzinājumā ar 4,41 miljonu iepriekšējā gadā, savukārt peļņa - 31 848 eiro salīdzinājumā ar 13 680 eiro 2012.gadā.

Pagājušā gada finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

"Mildas KM" darbības virzieni ir augļu, dārzeņu, konservu un ēdienu piedevu ražošana, kā arī tirdzniecība. Pamata produktu grupas ir kečupi, mērces, majonēzes, sulas, sīrupi, dārzeņu zupas, salāti. Produkcija tiek ražota ar zīmoliem "Milda" un "Gardigan".

"Mildas KM" rūpnīca atrodas Kocēnu pagastā un nodarbina aptuveni 60 cilvēku.

"Mildas KM" vienīgais īpašnieks ir uzņēmums "GGV Invest". Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "GGV Invest" īpašnieki ar 31,76% daļu katram ir Gints Čakāns, Rubanenko un Viesturs Kuļikovskis, bet 4,71% daļu pieder Gundaram Kuļikovskim.

Uzņēmuma apgrozījums 2012.gadā bija 3,1 miljons eiro, peļņa - 9615 eiro. Salīdzinot ar 2011.gadu, apgrozījums auga par 1%.

Pagājušā gada pārskats Uzņēmumu reģistrā vēl nav iesniegts, bet Vegners laikrakstam "Dienas Bizness" teicis, ka 2013.gadā "Mildas KM" apgrozījums auga par aptuveni 4% un peļņa - par 6%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)