Banner 980x90

Valmieras teātris ar komēdiju "Nepabeigtās kāzas" dosies viesizrādēs pa Latviju

Ventspils, 4.janv., LETA. Valmieras teātris ar režisora Vara Braslas iestudēto komēdiju "Nepabeigtās kāzas" dosies viesizrādēs uz vairākiem novadiem, aģentūru LETA informēja teātra pārstāve Zane Ceriņa.

Teātris ar izrādi 1.februārī viesosies Ādažos, 2.februārī - Alūksnē, 7.februārī - Madonā, bet 23.martā - Salaspilī.

Izrāde ir stāsts par to, kā par cilvēku krāpšanu policija aizturējusi divus pilsoņus, kuri uzdodas par neesošas firmas darbiniekiem un slēdz fiktīvus līgumus par skaitītāju uzstādīšanu, saņem naudu avansā un pazūd.

Izrādē piedalās aktieri Januss Johansons, Vizma Kalme, Regīna Devīte, Ģirts Rāviņš, Arnolds Osis, Ilze Pukinska, Skaidrīte Putniņa, Inese Ramute, Krišjānis Salmiņš, Uldis Sniķers, Baiba Valante un Elīna Dambe vai Madara Bore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)