Banner 980x90

Valmieras Svētā Sīmaņa baznīcā atskaņos koncertprogrammu "Bahs un romantika"

Rīga, 22.jūl., LETA. Valmieras pilsētas svētkos svētdien, 28.jūlijā, plkst.13 Valmieras Svētā Sīmaņa baznīcā skanēs ērģelnieces Ilonas Birģeles, tenora Jura Vizbuļa un čellistes Initas Malnačas koncertprogramma "Bahs un romantika", aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Koncertprogrammā skanēs Johana Sebastiāna Baha un 19.gadsimta otrās puses vācu romantiskās mūzikas komponistu Fēliksa Mendelszona-Bartoldi, Maksa Bruha, Maksa Rēgera un Johannesa Brāmsa skaņdarbi ērģelēm, balsij un čellam.

Romantiskais virziens ir vērsts uz iekšēju bagātināšanos, garīgo spēku un skaistumu. Romantikas un baroka laika mākslas kopīgās iezīmes ir atklātība, radošs gars, tiekšanās pēc dvēseles gaišuma.

Ieeja koncertā būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)