Banner 980x90

Valmieras stikla šķiedra turpina ieguldīt uzņēmuma attīstībā

AS "Valmieras stikla šķiedra", viens no vadošajiem stikla šķiedras ražotājiem Eiropā, šogad plāno ieguldīt astoņus miljonus eiro uzņēmuma attīstībā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja "Valmieras stikla šķiedras" mārketinga projektu vadītāja Marika Nīmante.

Ieguldījumu mērķis ir ražošanas attīstība un modernizācija.

Lai saglabātu uzņēmuma izaugsmi ilgtermiņā, 2014.gadā tiek turpināts iepriekš uzsāktais investīciju programmas kurss, ieguldot uzņēmuma ražotnēs, tās tehnisko un tehnoloģisko risinājumu modernizācijā un iegādājoties jaunas iekārtas, lai attīstītu jaunus, inovatīvus produktus un palielinātu ražošanas jaudas. Jāmin, ka investīciju programmas realizēšanai tiek ņemts aizdevums 2.5 miljonu eiro apmērā no AS "SEB banka".

Aizdevuma nodrošināšanai tiek ieķīlāts AS "Valmieras stikla šķiedra" nekustamais īpašums Cempu ielā 13, Valmierā (komercķīla reģistrēta šī gada 3.februārī par labu AS "SEB banka"). Aizdevuma atmaksas termiņš ir 2018.gada decembris.

"Valmieras stikla šķiedras" vadība informē, ka provizoriskie neauditētie 2013.gada 12 mēnešu finanšu rezultāti uzrāda iepriecinošus rezultātus, proti, neskatoties uz augošo konkurenci un enerģētikas izmaksu būtisko īpatsvaru, "Valmieras stikla šķiedra" ir sasniegusi peļņas un apgrozījuma rekordpieaugumu.

Ar uzņēmuma neauditēto 2013.gada 12 mēnešu finanšu pārskatu detalizēti varēs iepazīties uzņēmuma iepriekš norādītajā termiņā biržas mājas lapā http://www.nasdaqomxbaltic.com/.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)