Banner 980x90

Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā notiek Atvērto durvju diena

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Otrdien, 25.aprīlī, notika Atvērto durvju diena Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā. Uz pasākumu bija ieradušies 9.klašu skolēni no Valkas, Smiltenes, Matīšiem, Saulkrastiem un citām vietām. Skolēnus pavadīja aptuveni 10 aģenti  - Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas vidusskolēni, kas interesentiem izrādīja skolu un atbildēja uz viņu jautājumiem.

Valmieras Pārgaujas ģimnāzija vidusskolēniem piedāvā iespēju izvēlēties vienu no četrām izglītības programmām – vispārizglītojošo, dabaszinību, matemātikas un datorikas, kā arī humanitāro/sociālo programmu. Papildus mācībām skola piedāvā plašu fakultatīvo nodarbību klāstu – iespēju apgūt norvēģu valodu, darboties teātra, robotikas, peldēšanas un citos pulciņos. 

Plašās interešu izglītības klāsts, kas pieejams, mācoties Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā, galvenokārt ieinteresējis arī topošos skolēnus, taču, kā saka paši devītklasnieki – ir jāapskata un jāizzina arī citu skolu piedāvātās iespējas. Meitenes no Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas stāsta, ka pasākumu apmeklē vecāku mudinātas, lai paplašinātu savu redzesloku. Savukārt, skolēni no Smiltenes apgalvo, ka viņus uzrunājis Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas prestižs un salīdzinoši nelielais attālums no savas pilsētas.

Arī paši aģenti apgalvo, ka ir īsti skolas patrioti un no malas vērojams, ka jaunieši šeit jūtas kā mājās, ar interesi izrādot skolu topošajiem vidusskolēniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)