Banner 980x90

Valmieras "Ideju mājā" norisināsies mammu un bērnu mantu pirmssvētku andele

13.decembrī plkst.14.00 – 17.00 Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māja" (Beātes ielā 23) norisināsies otrā mammu un bērnu mantu, lietu un drēbju andele.

Valmierieši aicināti pārskatīt savus skapjus, plauktus un atvilktnes, lai lietas un mantas, kas kļuvušas liekas, nodotu kādam, kam tās kļūtu derīgas. Vecāki īpaši tiek aicināti pārskatīt mazuļu mantu, rotaļlietu grozus un lādes, lai to, kas pašu atvasēm kļuvis mazāk interesants, nodotu tiem, kam šādas lietas būtu saistošas un nepieciešamas. Būs iespēja mainīties par simbolisku samaksu, kaulēties vai vienkārši dāvināt līdzpaņemtās mantas. Tāpat būs iespēja dāvināt, ziedot drēbes un mantas. Dāvanu grozu "Ideju mājas" kolektīvs nogādās ģimenēm, kurām tas būs visvairāk nepieciešams.

Vienlaikus tā būs iespēja Valmieras māmiņām un tētim iepazīties savā starpā, kā arī iepazīt "Ideju māju".

Pirmā mammu un bērnu mantu mandele notiks novembrī, un guva atsaucību gan no apmeklētājiem, gan mantu piedāvātājiem. Arī turpmāk, ja pasākums gūs atsaucību, tad mammu un bērnu mantu, lietu un drēbju mandeli plānots rīkot reizi mēnesī.

Pieteikties www.imim.lv sadaļā "Kalendārs", tālrunis 27650440, info@imim.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)