Banner 980x90

Valmieras "Ideju māja" bērniem no 1 līdz 7 gadiem piedāvā Montesori pedagoģijas nodarbības

Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māja" (Beātes ielā 23), ņemot vērā vecāku pieprasījumu, turpmāk katru trešdienas vakaru un katru otro sestdienu tiek piedāvātas Montesori pedagoģijas nodarbības bērniem no viena līdz septiņu gadu vecumam. Pieejamas arī individuālās konsultācijas.

Nodarbības un konsultācijas vada Montesori pedagoģe Linda Vītoliņa, kura Latvijā zināma arī kā labdarības organizācijas "Sirds siltuma Darbnīca" vadītāja.

Montesori pedagoģijas grupu nodarbības notiks trešdienās, no plkst.17.00 līdz plkst.18.00 un katru otro sestdienu no plkst.10.00 līdz plkst.11.00 (no 6.decembra). Grupas nodarbībās atbilstoši Montesori pedagoģijai vienkopus atradīsies bērni no 1 līdz 7 gadu vecumam, un viņi darbosies ar sajūtu materiāliem, netieši attīstot komunikāciju, apgūstot matemātiskos, valodas pamatprincipus, kosmisko audzināšanu u.tml.

Arī individuālās nodarbības pieejamas bērniem vecumā no 1 līdz 7 gadiem (ar vai bez vecāka klātbūtnes). Individuālās Montesori konsultācijas būs noderīgas runas attīstības veicināšanai, lasīšanas izkopšanai, matemātisko prasmju izkopšanai, rakstīt prasmes izkopšanai, citās problēmsituācijās. Laipni aicināti bērniņi ar īpašām vajadzībām.

Montesori individuālās konsultācijas: P.,Tr., Pk., no plkst.17.00 līdz plkst.19.00, O. no plkst.17.00 līdz plkst.18.00.

Montesori pedagoģija ir reformpedagoģijas virziens, kurā uzmanība tiek vērsta uz bērnu un kurā tiek ņemtas vērā bērna vajadzības. Galvenais Montesori princips- Nedari pāri pats sev, citam, un apkārtējai videi!

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām pieteikties savlaicīgi, zvanot 27650440, rakstot info@imim.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)