Banner 980x90

Valmierā šonedēļ notiks starptautiska konference par reģionālās attīstības nākotni

Rīga, 10.sept., LETA. Šonedēļ Valmierā notiks starptautiska konference "Lauku telpas attīstība un sabiedrības virzīta vietējā attīstība", lai diskutētu par reģionālās attīstības nākotni, pilsētas un lauku mijiedarbību, kā arī Viedo ciemu attīstības konceptu Latvijā, aģentūru LETA informēja Valsts Lauku tīkla Sekretariāts (VLT) pārstāvji.

Konference notiks ceturtdien, 13.septembrī, Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10 un sāksies plkst.10.

Dienu pirms konferences, 12. septembrī, būs iespēja piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā, apmeklējot LEADER, Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Lauku attīstības programmas projektus Limbažu, Smiltenes un Valmieras apkārtnē.

Konferencē piedalīsies Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS), dažādu organizāciju un institūciju pārstāvji, kā arī lektori no Austrijas, Somijas un Eiropas Lauku tīkla kontaktpunkta.

Konferenci organizē VLT un LLKC sadarbībā ar  vietējās rīcības grupām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)