Banner 980x90

SIA "DZA" – "Rollerblade", skrituļslidas, ķiveres, ceļu un roku aizsargi

"Rollerblade" ir lielisks skrituļslidu un to piederumu ražotājs, kuru pazīst visā pasaulē. Šī zīmola produktus atzinīgi novērtē gan vienkārši aktīvās atpūtas cienītāji, gan profesionāli sportisti. "Rollerblade" skrituļslidu tirgū savu vietu ir izcīnījis ar uzticamu kvalitāti, pārdomātiem dizainiem un nepārtrauktu attīstību

"Rollerblade"

"Rollerblade" ir lielisks skrituļslidu un to piederumu ražotājs, kuru pazīst visā pasaulē. Šī zīmola produktus atzinīgi novērtē gan vienkārši aktīvās atpūtas cienītāji, gan profesionāli sportisti. "Rollerblade" skrituļslidu tirgū savu vietu ir izcīnījis ar uzticamu kvalitāti, pārdomātiem dizainiem un nepārtrauktu attīstību, lai saviem cienītājiem piedāvātu arvien labākas un labākas preces. Viņu zīmola principi ir autentiskums, progresivitāte un eksperimentēšana. "Rollerblade" piedāvā skrituļslidas, to detaļas, skrituļslidošanas aksesuārus un aizsargus. Šis ir zīmols, kas izraisa uzticību. Ražotājs rūpīgi izvēlas materiālus un izgatavošanas tehnoloģijas, lai nodrošinātu labāko skrituļslidošanas pieredzi.

"Rollerblade" ražo skrituļslidas un to piederumus visai ģimenei. Pārdomātie produkti ir izcili piemēroti iesācējiem, kas tikai apgūst skrituļslidu lietošanu. Labi izstrādātas ir bērnu skrituļslidas, lai mazie sportot gribētāji apgūtu skrituļslidošanu ātri un droši. Īpaši profesionāli tiek strādāts pie sportiskajiem modeļiem. Tie patīkami pārsteidz arī prasīgākos sportistus, kas nodarbojas ar skrituļslidošanu profesionālā līmenī. "Rollerblade" atbalsta savu sportistu komandu, kas nes zīmola vārdu pasaulē, piedaloties skrituļslidu maratonos un dažādās sacensībās.

SIA "DZA" ir viens no uzņēmumiem, kas Latvijā piedāvā lielisko "Rollerblade" produkciju. Tās ir skrituļslidas, kuras iedvesmo būt kustībā un baudīt brīvības sajūtu, ko tā dod. Sporta preču veikalā "SkiBox" var iegādāties skrituļslidas, to piederumus, aizsargus un rezerves daļas. Ikviens var atrast sev piemērotas skrituļslidas, lai baudītu aktīvo atpūtu.

Lasiet vairāk: ski-box.lv

Skrituļslidas

Daudziem skrituļslidas saistās ar bērnības atmiņām par jautri pavadītu laiku kopā ar draugiem, traucoties pa trotuāriem, sporta laukumiem vai parkiem. Šodien arvien biežāk pieaugušie izvēlas skrituļslidas, lai izkustētos pēc dienas, pavadītas pie darba galda birojā. Un tie nav tikai tādi, kuriem jau ir bērnības pieredze skrituļošanā. Skrituļslidu piedāvājums ir tik daudzveidīgs, ka arī pieaugušie bez priekšzināšanām var atrast sev piemērotas skrituļslidas un apgūt to lietošanu.

Skrituļslidošana ir lielisks aktīvās atpūtas veids, kas ļauj sevi uzturēt labā fiziskajā formā. Skrituļslidas ļauj nodarbināt vairākas muskuļu grupas, attīstīt līdzsvara sajūtu un veiklību. Braukšana ar skrituļslidām ir arī labs kardiotreniņš. Brīvības sajūta, ko dod traukšanās ar tām sniedz pozitīvas emocijas. Skrituļslidošana ir aizraujoša izklaide kopīgai laika pavadīšanai ar ģimeni un draugiem, motivējot cilvēkus būt kustīgiem un tā rūpēties par savu veselību.

Uzņēmums SIA "DZA" ir par kustīgu dzīvesveidu, tāpēc savā veikalā līdzās citām aktīvās atpūtas precēm piedāvā lieliskās "Rollerblade" skrituļslidas un to piederumus. Sporta preču veikalā "SkiBox" ikviens atradīs sev un saviem ģimenes locekļiem piemērotas skrituļslidas gan tiem, kuri jau zina, ko vēlas no skrituļslidām, gan tiem, kuri vēl tikai mācīsies skrituļslidošanu.

Lasiet vairāk: ski-box.lv

Ķiveres, ceļu un roku aizsargi

Baudot sportiskās aktivitātes, drošība ir pirmajā vietā, it īpaši tad, ja tās tiek veiktas uz ielas vai cita cieta seguma, kur uzturas un aktīvi pārvietojas arī citi. Tāpēc skrituļojot, ikvienam vienmēr jālieto ķiveres, ceļu un roku aizsargi. Arī prasmīgi skrituļotāji krīt un var gūt nopietnas traumas, nemaz nerunājot par iesācējiem, kuri tikai apgūst šo pārvietošanās veidu. Mūsdienīgas ķiveres, ceļu un roku aizsargi tiek izgatavoti, piedomājot par to, lai tie būtu lietotājam ērti, netraucētu kustībām un nodrošinātu pārliecinošu attiecīgo ķermeņa daļu aizsardzību kritiena gadījumā.

Rūpīgākie ražotāji aizsargu izgatavošanai izmanto pārdomāti izvēlētus materiālus. Ārpusi veido cietu un izturīgu, iekšpusi mīkstu, rūpējoties par aizsargu valkāšanas komfortu. Ražotāji neaizmirst parūpēties arī par šo aksesuāru vizuālo izskatu, veidojot to dizainu – lai droši ir arī stilīgi. Modelējot profesionāliem sportistiem paredzētos aizsargus, īpaša uzmanība tiek pievērsta to aerodinamiskajām īpašībām. Labas ķiveres, ceļu un roku aizsargi ir viegli, ērti un nodrošina maksimālu aizsardzību.

SIA "DZA" sporta preču veikalā "SkiBox" pieejamas ķiveres, ceļu un roku aizsargi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Klientu izvēlei tiek piedāvāti pārdomāti dizaini un teicama kvalitāte ikviena skrituļotāja drošībai. Aizsargus var iegādāties veikalā un tiešsaistē veikala interneta katalogā.

Lasiet vairāk: ski-box.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)