Banner 980x90

Rūjienas uzņēmums "Akrona" šajā gadā plāno Igaunijā tirgot gāzes balonus

Māris Kučinskis/ Foto: Pilseta24.lv
Māris Kučinskis/ Foto: Pilseta24.lv
Rūjienā reģistrētā degvielas, eļļu, auto kosmētikas un gāzes balonu mazumtirgotāja lauksaimniecības kooperatīvā sabiedrība "Akrona" šajā gadā plāno ieviest jaunu pakalpojumu - gāzes balonu tirdzniecību uz Igauniju, minēts uzņēmuma 2015.gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA.

"Firmas.lv" liecina, ka, lai gan uzņēmumam par 24% sarucis apgrozījums, sasniedzot 1 672 871 eiro, tā peļņa pērn pieaugusi par 6%, sasniedzot 98 157 eiro. Uzņēmumā pērn nodarbināti astoņi cilvēki.

Kā minēts uzņēmuma vadības ziņojumā, lauksaimniecības kooperatīvā sabiedrība "Arona" pērn nodarbojusies arī ar atspirdzinošos dzērienu un tabakas izstrādājumu tirdzniecību, kā arī, lai gan pavisam nedaudz, bet tika sniegti lauksaimniecības pakalpojumi. Pērn tika veikti lieli ieguldījumi tehniskās bāzes modernizēšanā un jaunu iekārtu iepirkšanā.

Savukārt neto apgrozījuma samazinājumu ietekmēja jaunu ilgtermiņa līgumu noslēgšana un degvielas cenu samazinājums. Savukārt šogad sākusies degvielas cenu stabilizācija.

Šogad plānots modernizēt esošās tirdzniecības platības, tiks izskatīts jautājums par vēl vienas degvielas uzpildes stacijas iegādi. Finanšu stabilizācijai sabiedrības naudas līdzekļus plānots uzkrāt, tos noguldot depozītnoguldījumos bankā uz neilgu laiku.

Kooperatīvā sabiedrība "Akrona" reģistrēta 1992.gadā. Tās īpašnieks ir Gundars Bergs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)