Banner 980x90

Partija "Valmierai un Vidzemei" nedomā pārtraukt sadarbību ar "Jauno Vienotību"

Rīga, 8.okt., LETA. Partija "Valmierai un Vidzemei", kas 13.Saeimas vēlēšanās startēja kopā ar partiju apvienību "Jaunā Vienotība" (JV) pēc vēlēšanām nedomā pārtraukt sadarbību ar JV, aģentūrai LETA sacīja "Valmierai un Vidzemei" valdes priekšsēdētājs un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Viņš sacīja, ka, ņemot vērā iepriekš prognozēto, JV sasniegtais rezultāts Saeimas vēlēšanās ir labs.

"Saeimā esam iekļuvuši un astoņas vietas ir iegūtas. Protams, ka tagad var domāt, ko izdarīja pareizi vai nepareizi, taču rezultāts ir sasniegts, jo partija Saeimā ir pārstāvēta," sacīja Baiks.

Viņš piebilda, ka partija "Valmierai un Vidzemei" nedomā pārtraukt sadarbību ar JV, tieši otrādi - jāturpina strādāt, lai partiju apvienība turpmāk sasniegtu vēl labākus rezultātus.

Jau ziņots, ka Kopumā JV frakcijā varētu strādāt astoņi deputāti, septiņi no kuriem pārstāvētu partiju "Vienotība" - ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, deputāti Andrejs Judins, Inese Lībiņa-Egnere, Ojārs Kalniņš un Ainars Latkovskis, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un labklājības ministrs Jānis Reirs.

JV frakcijā jaunajā sasaukumā varētu strādāt tikai viens reģionālo partiju pārstāvis - Aldis Adamovičs no Latgales partijas, liecina provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Apvienībā JV ietilpst "Vienotība" un vairākas reģionālas partijas - "Kuldīgas novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Tukuma pilsētai un novadam", kā arī Jēkabpils reģionālā partija. Tāpat apvienībai ir sadarbības līgums ar Latgales partiju.

JV kā pēdējā iekļuva nākamajā Saeimā, iegūstot astoņus mandātus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)