Banner 980x90

Mūsdienīgas virtuves darba virsmas no mākslīgā akmens izgatavos "Korte.lv"

Ja esat uzsākuši virtuves remontu un domājat, kādu virtuves darba virsmu izvēlēties, tad jums noteikti būs interesanti uzzināt vairāk par virtuves virsmām no mākslīgā akmens. Šāda tipa virtuves darba virsmas kļūst arvien populārākas, jo tās nodrošina gan augstu funkcionalitāti un izturību, gan izsmalcinātu izskatu un spēju pielāgoties jebkurām mājokļa saimnieku dizaina vēlmēm. 

"Korte.lv" ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā un Baltijā, kas piedāvā klientiem pēc individuālām vēlmēm izgatavotus mākslīgā akmens izstrādājumus, tajā skaitā arī virtuves darba virsmas. "Korte.lv" speciālisti izceļ vairākas būtiskas mākslīgā akmens virtuves virsmu priekšrocības, kas mudina klientus izvēlēties tieši šādu risinājumu savas virtuves aprīkošanai.

Izturība pret intensīvu lietošanu
Mākslīgais akmens ir blīvs, monolīts un neporains materiāls, kas izgatavots uz akrila bāzes. Tas ir īpaši izturīgs pret intensīvu nolietojumu, kas virtuves darba virsmu gadījumā ir ļoti būtiski, jo uz virtuves virsmām darbs notiek katru dienu daudzas stundas, it īpaši, ja tā ir kafejnīcas, restorāna vai pārtikas ražotnes virtuve. Tādos gadījumos virsmas izturībai ir liela nozīme.

Viegla kopšana un higiēniskums
Tā kā mākslīgais akmens ir neporains un monolīts, tas ir izturīgs pret dažādiem šķidrumiem un vielām, tās virsmā neuzsūcas un nebojā to. Līdz ar to arī ir viegli šādas virsmas kopt, jo nav jānopūlas, lai noberztu kādu produktu atstātus pleķus. Virsmas ir ērti kopt ar jebkuriem virtuves uzkopšanai paredzētiem līdzekļiem. Tīrīšana neaizņems daudz laika, un rezultāts būs skaistas un higiēniski tīras virtuves darba virsmas. 

Lielisks virsmu izskats, kas nezūd daudzus gadus
Virtuves darba virsmas, kas izgatavotas no mākslīgā akmens, izskatās izsmalcinātas, piešķirot telpai patiesi elegantu noskaņu. Tā ir lieliska izvēle, ja vēlas risinājumu, kas izskatās grezni, bet izmaksu ziņā ir pieejams vidusmēra patērētājam. Ja domā tāredzīgi, tad mākslīgā akmens virtuves darba virsmas ir lielisks ieguldījums, jo virsmas saglabās savu nevainojamo izskatu daudzus gadus un pat desmitgades, tāpēc nevajadzēs jau pēc dažiem gadiem domāt par virsmu nomaiņu, kā tas mēdz notikt ar lētāku materiālu virtuves virsmām, kuras ātri bojājas un vairs neizskatās labi.

Plašas formu, izmēru un dizaina iespējas
Uz akrila bāzes veidotais mākslīgais akmens ir materiāls, no kura iespējams izgatavot neierobežotas formas, krāsu un dizaina virtuves virsmas un citus izstrādājumus. Tāpēc šī būs laba izvēle, ja vēlaties virtuvē kaut ko neparastu, ja virtuves virsma ieplānota nestandarta vietā, kur nepieciešams pielāgot platumu, vajadzīgi liekumi un citas detaļas. No šī materiāla virsmu iespējams izgatavot tieši pēc klienta vēlmēm un īstenot pat vispārdrošākās dizaina idejas, kuras materiāls nekādi neierobežo. Arī krāsu gamma šim materiālam pieejama ļoti plaša.

Iespēja apvienot ar izlietni un citiem elementiem
Neierobežotas ir ne tikai iespējas izveidot virtuves virsmas formu un izmēru, bet arī savienot virtuves darba virsmu ar citiem elementiem, iekļaujot tos vienā objektā. Visbiežāk klienti izvēlas virtuves virsmu apvienot ar izlietni. Populāra izvēle ir arī apvienojums ar palodzi, jo tādā veidā tiek iegūta papildu virsma virtuvē. Virtuves darba virsmā iespējams iestrādāt arī ventilācijas restes, ūdens noteces pie izlietnes, metāla stieņus pie plīts un citus elementus, kas atvieglos virsmas kopšanu, jo viss būs vienā līmenī, kā arī padarīs virsmu daudz funkcionālāku.

Materiāls ir nekaitīgs un taustei patīkams
Protams, ne tikai virtuves izskats un kopšana ir būtiska. Svarīgs faktors ir arī tas, ka mākslīgais akmens ir nekaitīgs materiāls, kas neizdala nekādus nevēlamus izgarojumus. Kā arī materiāls ir silts un patīkams taustei, padarot rosīšanos virtuves zonā vēl iepriecinošāku.

Kāpēc pasūtīt virtuves virsmas pie "Korte.lv"
SIA "Korte.lv" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi mākslīgā akmens izstrādājumu izgatavošanā, kas ir ļāvis kļūt par vienu no vadošajiem uzņēmumiem Baltijā un iegūt klientu uzticību. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 40 darbinieku, kuri rūpējas par savlaicīgu un precīzu pasūtījumu izpildi. 

Kā arī šo gadu laikā "Korte.lv" ražotne ir aprīkota ar modernākajām ražošanas iekārtām, lai spētu nodrošināt jebkuras sarežģītības darbu izpildi. Uzņēmums arī cieši sadarbojas ar lielākajiem mākslīgā akmens materiālu ražotājiem, tādejādi vienmēr garantējot izstrādājumiem nevainojamu kvalitāti.

"Korte.lv" nodrošina individuālu pieeju un augstākos klientu apkalpošanas standartus, precīzi ievērotus darbu izpildes termiņus, ātru un digitālu mērījumu veikšanu un jebkuru klienta ideju īstenošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)