Banner 980x90

"Milda KM" ieguvusi sertifikātu zīdaiņu pārtikas ražošanai

Kocēnu novadā reģistrētais SIA "Milda KM" ir pagaidām vienīgais ražotājs no Latvijas, kas sertificēts kā zīdaiņiem un maziem bērniem paredzētas pārtikas ražotājs, vēsta laikraksts "Dienas Bizness".

Produkciju zīdaiņiem un maziem bērniem Milda KM ražo pēc SIA Lat Eko Food pasūtījuma ar preču zīmi Rūdolfs, raksta "Dienas Bizness". Idejas autors šai sertifikācijai bijis Lat Eko Food, jo līdz šim Latvijā neviens nebija attīstījis zīdaiņiem paredzētās pārtikas ražošanu, savukārt "Mildai KM" bija tehniskā bāze, kas to var nodrošināt.

Pašlaik no kopējā uzņēmuma apgrozījuma zīdaiņu pārtika veido aptuveni 2% un, tā kā paplašinās Rūdolfa biezeņu pieejamība Latvijas tirgos, tendence ir pieaugoša.

Kā liecina Firmas.lv informācija, "Milda KM" 2012.gadā apgrozījusi 2 179 332 latus, 2011.gadā – 2 170 372 latus, savukārt 2010.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 1 840 636 latus.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)