Banner 980x90

Koncertzāle "Valmiera" notiks  ansambļa "Tuvu" koncerts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 30.decembrī, plkst.18.30 koncertzāle "Valmiera" notiks  ansambļa "Tuvu" koncerts, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē koncertzāles "Valmiera" projektu vadītāja Laura Melbārde.

Ansamblis "Tuvu" izveidojies 2013.gadā un tā sastāvā ir seši daudzpusīgi dziedātāji - trīs sieviešu un trīs vīriešu balsis. Lai arī ikdienā starp viņim atradīsiet aukli/daiļdārznieci, dūlu, mācītāju, elektronikas inženieri un mūzikas skolotāju/diriģentu, kad viņi muzicē, viņi to dara patiešām baudāmi, ar savām balsīm kā vienīgo mūzikas instrumentu jaunieši ir attīstījuši īpašu individuālu vokālo stilu, kurā savienojas mūzikas intonācijas ar dažādu tautu kristīgās mūzikas. Te apvienoti gan tradicionālās kora mūzikas, gan gospeļmūzikas, gan populārās mūzikas elementi. Atsevišķas dziesmas no "Tuvu" repertuāra ir komponējuši un aranžējuši paši grupas dalībnieki.

Biļetes ir nopērkamas retorānā "Vecpuisis", cena - 5 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)