Banner 980x90

"Ideju mājas" darba laiks Ziemassvētkos un Jaunā gada pirmajās dienās

Valmieras bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" arī gada nogalē piedāvās dažādas nodarbības un speciālistu konsultācijas.

22. un 23.decembrī, kā arī 29. un 30.decembrī "Ideju māja" strādās kā ierasts.

Brīvdienas būs 24.-26.decembrī, kā arī 31. un 1.janvārī

Ņemot vērā pieprasījumu, IDEJU MĀJA piedāvās iespēju māmiņām ar mazuļiem-rāpotājiem apmeklēt vingrošanu otrdien, 23. un pirmdien, 29.decembrī, pl.12.00. Grupā vēl ir brīvas vietas, tāpēc aicināti jauni dalībnieki.

"Ideju māja" strādās arī sestdien, 27.decembrī, kad sievietes aicinātas uz šā gada pēdējo cikla "Manas laimes formula" nodarbību kopā ar enerģiju terapeiti Aleksandru Ločmeli. Nodarbība vienlaikus būs meditācija par ķermeņa, gara un dvēseles tīrību.

Savukārt piektdien, 2.janvārī, plkst.18.30 interesenti aicināti uz jaunā gada pirmo meditācijas vakaru kopā ar Aleksandru Ločmeli.

Bet sestdien, 3.janvārī "Ideju māja" strādās kā ierasts, piedāvājot bērniem gan Montesori pedagoģijas nodarbības, gan bērnu rītu ar īpašu programmu.

Papildus informācija par nodarbībām "Ideju mājā" www.imim.lv sadaļā - kalendārs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)