Banner 980x90

Gulbenes evaņģēliski luteriskās baznīcas draudze sniedz kristīgās izglītības iespējas

1991.gada 12.martā izveidota Gulbenes evaņģēliski luteriskās baznīcas draudze, kas sniedz kristīgās izglītības iespējas, liecina Firmas.lv informācija.

Tā izveidota, lai pasludināt Dieva Vārdu un svinētu Sakramentus, regulāri noturētu dievkalpojumus;
gādātu, lai jaunatne tiktu sagatavota iesvētei. Tāpat draudzes uzdevums ir rūpēties, lai cilvēki atrastu garīgu stiprinājumu un iepriecinājumu un pieaugtu ticībā un svētdzīvē.

Gulbenes evaņģēliski luteriskās baznīcas draudze veic diakonijas un misijas darbu, sniedz kristīgās izglītības iespējas un piedalās LELB kopīgos pasākumos un kristīgas sadraudzības veicināšanā, kā arī dod labu kristīgu priekšzīmi sabiedrībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)