Banner 980x90

Gaujas tramvajs patriotiski uzsāk sesto sezonu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 4.maija Gaujas tramvajs atsācis kursēt Gaujas līkumos, sagaidot Latvijas simtgadi patriotiskās krāsās un sniedzot iespēju izbaudīt ainavu un izzināt Valmieru.

"Jau sesto gadu tramvajs ir uzticams palīgs Valmieras gidiem un atpūtas sniedzējs gan valmieriešiem, gan pilsētas viesiem. Jaunajā sezonā Gaujas tramvajs par godu Latvijas simtgades svētkiem krāsots patriotiskos toņos. Savukārt kapteiņi – Viesturs un Jānis – brauciena laikā stāstīs par Latvijas karoga izcelsmi un tā saistību ar Valmieru," atklāj Gaujas tramvaja meistars Ivars Vēvers.

Gaujas tramvajs pieejams laivu piestātnē Valmieras vecpilsētā (pie Valmieras Mūzikas skolas), tas kursē piektdienu vakaros, sestdienās un svētdienās. Gaujas tramvajs var uzņemt līdz pat 25 cilvēkiem, viens brauciens ir aptuveni 40 minūtes ilgs.

Gaujas tramvajs un tā kapteiņi aicina visus interesentus izbaudīt jauku braucienu pa Gauju, izzināt Valmieru, kā arī izbaudīt upes sniegto mieru. Plašāka informācija par publisko braucienu laikiem, izmaksām un grupu braucieniem ir pieejama mājaslapā www.gaujastramvajs.lv, kā arī zvanot pa tālruni 27828221.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)