Banner 980x90

Drošākais ceļš pie tiesībām: Presto autoskola Valmierā

Korona vīruss nav atruna, lai beidzot neķertos pie autovadītāja apliecības iegūšanas. Patiesībā mācīties autoskolā vēl nekad agrāk nav bijis tik izdevīgi. Nav jārēķinās ar ceļa izdevumiem, lai nokļūtu uz teorijas klasēm, jo viss notiek attālināti, visomulīgākajā un ērtākajā no atmosfērām – savās mājās. Ja jau šobrīd pa mājām dzīvot sanāk vairāk nekā parasti, kāpēc gan laiku neizmantot produktīvi? Ir tik daudz ierobežojumu: nekādas sēdēšanas kafejnīcās un pat draugus nevar uzaicināt ciemos uzspēlēt kārtis. Tomēr tiesības iegūt gan vēl neviens nav aizliedzis!
Kad laiks uzmeklēt savu autoskolu, Presto ir labākā izvēle Valmierā. Salīdzinot Presto un lielākā konkurenta – Einšteins autoskolas – audzēkņu sniegumu CSDD teorijas un braukšanas eksāmenos, Presto pārliecinoši uzrāda labākus rezultātus un regulāri atrodas Latvijas TOP autoskolu vidū. Pieredze rāda, ka, izvēloties mācības Presto, lielāka iespēja veiksmīgi nokārtot eksāmenus ar pirmo reizi, ekonomējot gan laiku, gan naudu. 

Turklāt vienīgi Presto Valmierā piedāvā iespēju ar līgumu iepazīties online vēl pirms tā parakstīšanas vai pieteikuma nosūtīšanas. To ērti var izdarīt attālināti: https://presto.lv/valmiera. Iepazīties ar līguma saturu var, nesteidzīgi malkojot tēju, un pat pārspriest līguma punktus ar pazīstamu juristu. Atšķirībā no citām autoskolām Presto ir ļoti atklāta attieksme pret klientiem un līguma brīvā pieejamība ir kā apliecinājums, ka tajā neslēpjas klientam neizdevīgi nosacījumi.

Presto apmācību priekšrocības
Pateicoties Presto unikālajai pieejai apmācību procesam, kas nodrošina iespēju braukt katru dienu, kā arī brīvu instruktoru maiņu, kārotās tiesības patiešām iespējams iegūt rekordātrā laikā – pat 30 dienās kopš apmācību uzsākšanas. Papildus tam kā motivējošu bonusu Presto piedāvā akciju – nokārtojot CSDD teorijas un braukšanas eksāmenus ar pirmo reizi A, A2 vai B kategorijā noteiktajā laika posmā, eksāmenu izmaksas finansē autoskola.

Presto ir lielākā autoskola Latvijā un nodrošina plašāko filiāļu pārklājumu reģionos nozares vēsturē. Tas nozīmē, ka apmeklēt nodarbības tev būs ērtāk – braukt mācīties varēsi jebkurā Latvijas pilsētā, kurā pieejami Presto instruktori. Ja nu kādu iemeslu dēļ sanāk būt ārpus Valmieras, nevajadzēs izlaist braukšanas nodarbību. Tātad pēc teorijas nodarbību uzsākšanas tālmācībā braukšanas nodarbības iespējams turpināt tuvu dzīvesvietai.
 
Presto ir vienīgā autoskola, kas kursantiem piedāvā tik elastīgu braukšanas nodarbību grafiku – braukt iespējams katru dienu, arī brīvdienās un svētku dienās. Turklāt kursants pats var būt sava laika noteicējs un brīvi izvēlēties vēlamajā dienas daļā pieejamo instruktoru.  

Atšķirībā no ierastās autoskolu prakses, Presto neparedz piesaisti vienam noteiktam instruktoram. Pateicoties tam, varēsi savlaicīgi izvairīties no potenciāli nepatīkamas situācijas, ja ar autoskolas piešķirto instruktoru neveidojas pozitīva sadarbība, kura pat varētu būt par iemeslu autoskolas maiņai un tai sekojošiem papildu tēriņiem. Presto katram ļauj atrast sev atbilstošāko instruktora tipu, kura pasniegšanas veids ir saprotams un pieņemams.

Saskarsmes iespēja ar vairākiem instruktoriem Presto tev sniegs daudzpusīgāku apmācību pieredzi nekā citviet. Ierastie standarti paredz apmācību ar noteiktu automobili. Savukārt Presto nodrošina iespēju sēsties pie stūres atšķirīgu modeļu automašīnās. Pateicoties tam, tavas izredzes CSDD eksāmenu nokārtot ar pirmo reizi tikai pieaugs – jāņem vērā, ka automašīnas atšķiras ne vien vizuāli, bet ir arī dažādas tehniskas nianses, kuras ir noderīgi praktiski salīdzināt.
 
Atrašanās cita modeļa automašīnā jauna instruktora pavadībā jau būs kļuvusi par ikdienu, tāpēc tas neradīs papildu stresu, ar kādu parasti saskaramies, stājoties pretī neierastai situācijai. Jāņem vērā, ka CSDD izlozes kārtībā var sanākt eksāmenu kārtot Golf, Audi vai BMW. Presto apmācību modelis palīdz vairot psiholoģisko sagatavotību noslēdzošajam pārbaudījumam, kā arī palīdz iegūt nepieciešamo pārliecinātību un drošības sajūtu, vadot dažādu modeļu automašīnas.
 
Starp citām autoskolām Presto izceļas ar mācību procesa caurspīdīgumu un darba organizācijas pārskatāmību. Pretēji konkurentu praksei, Presto ar līgumu topošajam kursantam sniedz iespēju iepazīties tiešsaistē vēl pirms tā parakstīšanas. Tas apliecina Presto atklāto attieksmi pret klientiem – līgums neuzliek papildu saistības vai ierobežojumus, nekā tas ir citviet, piemēram, piesaistot pie viena instruktora.

Atšķirībā no mazākām autoskolām Presto piedāvā daudz plašāku iegūstamo kategoriju klāstu. Sākoties pavasarim, atkal aktuāla būs motociklu un motorolleru sezona. Tikām jau var nokārtot teorijas daļu, lai, pavasarim atnākot, varētu domāt tikai par braukšanu. Mājās palikušie tālbraucēji savukārt dīkstāves laiku var izmantot produktīvi un pieteikties periodiskajām apmācībām. Plašāk par kategorijām vari uzzināt šeit: https://presto.lv/kategorijas.  

Turklāt ne vien Presto ieņem līdera pozīcijas nozarē un tās kursanti uzrādījuši labākus rezultātus CSDD gala eksāmenos nekā lielākā konkurenta Valmierā – Einšteins autoskolas – audzēkņi, bet arī izmaksu ziņā Presto sniedz daudz pievilcīgāku piedāvājumu. Presto teorijas kursi šobrīd Latvijā tiek piedāvāti par vienotu cenu – 25 EUR. Vērts paturēt prātā, ka Einšteins autoskolas piedāvājums izmaksā krietni vairāk.
 
Salīdzinot ar Einšteins autoskolu, kopsavilkumā iespējams izdalīt 4 galvenos aspektus, kuros Presto topošajiem autovadītājiem sniedz vērā ņemamas priekšrocības: līguma noslēgšana un ērta izskatīšana attālināti, elektroniska braukšanas nodarbību apmaksa un organizācija, iespēja brīvi mainīt instruktorus un vidēji mazāks nepieciešamo braukšanas reižu skaits. Plašāk ar salīdzinājumu var iepazīties mājaslapā: https://presto.lv/einsteins-autoskola-vs-presto.  

Tālmācība
Pielāgojoties esošajai situācijai, apmācību process Valmierā notiek attālināti. Teorijas un pirmās palīdzības nodarbības tiek organizētas tiešsaistē – nav nepieciešams mērot ceļu līdz filiālei, bet piedalīties nodarbībās iespējams no mājām. Turklāt arī noslēguma teorijas eksāmens notiek e-vidē. Pieteikties apmācībai var mājaslapā: https://presto.lv/talmaciba. Pēc 3. teorijas nodarbības jau varēsi sākt braukšanas apmācības.
 
Instruktori nodarbību laikā ievēro nepieciešamās drošības prasības: salonā pieejams termometrs, regulāri tiek sekots veselības stāvoklim, iekšējās virsmas tiek dezinficētas, kā arī norēķināšanās notiek bezskaidrā naudā. Izņēmuma kārtā šobrīd braukšanas nodarbību iespējams uzsākt pat turpat pie savas mājas sliekšņa, vienojoties ar instruktoru un nokļūšanas laiku līdz dzīvesvietai ieskaitot nodarbības laikā.
Izdevīgākās darba iespējas instruktoriem un pasniedzējiem
 
Presto savā pulkā aicina pievienoties ne vien tos, kas vēlas iegūt vadītāja apliecību, bet arī tos, kuriem šī apliecība jau ir – instruktorus un pasniedzējus ar izpratni par pedagoģiskā darba specifiku, prasmi uzstāties un nodot zināšanas saprotamā veidā. Komandā tiek aicināti gan licencēti un citās autoskolās strādājoši instruktori un pasniedzēji, gan tie, kas vēlas nomainīt arodu un pārkvalificēties – mācības finansēt vajadzības gadījumā var arī autoskola.

Atsaukties tiek aicināti kandidāti ar sociālām prasmēm, krievu un latviešu valodas zināšanām un datora lietošanas prasmēm. Lai kļūtu par B kategorijas instruktoru, nepieciešams uzrādīt dokumentu par iegūtu I līmeņa augstāko izglītību, savukārt, lai kļūtu par pasniedzēju, nepieciešama II līmeņa augstākā izglītība.

Presto piedāvā motivējošu un konkurētspējīgu atalgojumu – pat 50% augstāku kā ierasto nozarē. Tiek piedāvāts pilnas slodzes darbs un ilgtermiņa sadarbība. Jaunos sadarbības partnerus iespējams arī nodrošināt ar autoskolas transportlīdzekli. Regulāri tiek sniegta iespēja pilnveidot zināšanas un sekot nozares aktualitātēm, pateicoties Presto mācību kultūrai arvien saglabājot autoskolas un mācību kvalitātes līmeni.
 
Pieteikumus lūgums sūtīt autoskolas direktoram Zigmāram Jansonam uz zigmars@presto.lv, kontakttālrunis: 28826828.
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)