Banner 980x90

"Dino Zoo" veikalu pārvaldītāja apgrozījums pieaudzis par 20%

Zooveikalu tīkla "Dino Zoo" pārvaldītāja SIA "Zoo centrs" apgrozījums pagājušajā gadā pieaudzis par 20%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Finanšu gadā, kas ilga no 2013.gada 1.jūlija līdz 2014.gada 30.jūnijam, uzņēmums apgrozīja 8,7 miljonus eiro, bet iepriekšējā finanšu gadā - 7,28 miljonus eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pagājušajā finanšu gadā augusi vairāk nekā divas reizes, sasniedzot 551 173 eiro. Iepriekšējā finanšu periodā uzņēmums nopelnīja 214 226 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pārskata periodā atvērti seši mazumtirdzniecības veikali. Patlaban tīklu veido 37 veikali, kas atrodas Rīgā, Rīgas rajonā, Liepājā, Valmierā, Daugavpilī, Cēsīs, Jelgavā un Jūrmalā.

Turpmāk uzņēmums plāno pievērsties kvalitātes uzlabošanai un sākto projektu īstenošanai, kā arī taupīgai saimniekošanai. Lai nodrošinātu augstus standartus, "Zoo centrs" turpinās uzlabot informācijas vidi, kā arī plānotās mārketinga kampaņas.

Tāpat, ņemot vērā izmaiņas pircēju pieprasījumā, uzņēmums turpinās darbu preču klāsta optimizācijas jomā un pārdošanas cenu politikā. "Zoo centrs" nākamajā finanšu gadā, kas ilgs līdz šī gada 30.jūnijam, veltīs uzmanību arī iekšzemes un Eiropas Savienības tirgu izpētei, jaunu pircēju un piegādātāju piesaistīšanai.

SIA "Zoo centrs" dibināta 2003.gada 11.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 765 058 eiro. "Zoo centrs" pilnībā pieder Čehijā reģistrētajai kompānijai "Plaček Holding".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)