Banner 980x90

Ceturtdien Valmierā slēgs Vaidavas ielas posmu

Rīga, 22.maijs, LETA. Ceturtdien, 23.maijā, komunikāciju pievadu BMX trasei izbūves dēļ no plkst.8 līdz 18 Valmierā satiksmei būs slēgts Vaidavas ielas posms no Ausekļa līdz Čempionu ielai, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Piekļuve īpašumiem minētajā Vaidavas ielas posmā tiks nodrošināta no Čempionu ielas puses. Nebūs pieejama arī sabiedriskā transporta pieturvieta pie "Vidzemes piena", kā arī Ausekļa ielā. Pagaidu pieturvieta 23.maijā noteikta Rīgas ielā pie Vidzemes Olimpiskā centra, piebilda Bulmeistare.

Iebraucot no Rīgas puses, sabiedriskais transports aplī pie Vidzemes Olimpiskā centra nebrauks maršrutā pa Vaidavas un Ausekļa ielu, bet gan turpinās ceļu pa Rīgas ielu, kur pasažieriem būs pieejama pagaidu pieturvieta.

"Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi izmaiņām satiksmes organizēšanā un pievērst uzmanību uzstādītajām ceļazīmēm," sacīja Bulmeistare.

Pašlaik BMX trasē noslēgumam tuvojas starta kalnu ēku nesošo konstrukciju izbūve, drīzumā tiks uzsākta norobežojošo konstrukciju izbūve, kam sekos iekšdarbi. Trasē reljefa veidošanas darbi un starta kalnu nogāžu betonēšana ir pabeigta. Tāpat tiek veikti trases virāžu asfaltēšanas darbi, informēja Valmieras pašvaldības pārstāve.

Eiropas BMX čempionāts Valmieras jaunajā BMX trasē norisināsies no 11. līdz 14.jūlijam. Plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāk nekā 800 sportistu no vismaz 25 valstīm. Organizatori sagaida vairāk nekā 3500 līdzjutēju no Latvijas un citām Eiropas valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)