Banner 980x90

Burtnieku novadā iereibis vadītājs bez tiesībām bēg no policijas

Rīga, 15.okt., LETA. Vakar no policijas Burtnieku novadā mēģinājis aizbēgt kāds iereibis autovadītājs, kuram turklāt nav autovadītāja apliecības, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Ilze Mote.

Automašīnu "Volkswagen Passat" policijas darbinieki mēģinājuši apturēt uz autoceļa Valmiera-Līdums, taču transportlīdzekļa vadītājs nav pakļāvies ceļu policijas prasībām apturēt braucamo un sācis bēgšanu. Pēc tam, kad auto apturēts, konstatēts, ka vīrietis bija sēdies pie stūres bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām un vairāk nekā vienas promiles reibumā.

Vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)