Banner 980x90

Brīvdienās Vidzemē policijai ziņots par vairākiem sadzīves konfliktiem un zādzībām

Rīga, 1.jūl., LETA. Pagājušajās brīvdienās Vidzemē policijai ziņots par vairākiem sadzīves konfliktiem un zādzībām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

VP reģistrējusi vairākus sadzīves rakstura konfliktus, alkohola zādzības no tirdzniecības vietām, kā arī nodarījumus pret sabiedrisko kārtību, personām atrodoties alkohola reibumā vai arī traucējot mieru citām personām, un citus noziegumus.

Tā, piemēram, Valmierā, atlaužot garāžas ieejas durvis, no tās nozagtas dažādas mantas. Zādzības apstākļus un zaudējumus policija vēl skaidro.

Savukārt Vecpiebalgas novadā, Dzērbenes pagastā nozagta gumijas laiva.

Cesvaines novadā, izsitot loga rūti, no kāda īpašuma nozagts zāģis un divi sporta apavu pāri. Kopumā nodarīti 717 eiro lieli zaudējumi. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)