Banner 980x90

Atvērs grupiņas jaunākā vecuma bērniem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai nodrošinātu iespēju apmeklēt bērnudārzu visiem pieteiktajiem 2016.gadā dzimušajiem bērniem, nākamajā mācību gadā tiks atvērtas jaunas grupiņas Valmieras 2.vidusskolas bērnudārza telpās. Pusotru gadu veci bērni tiks uzņemti arī pirmsskolas izglītības iestādēs "Krācītes", "Kārliena" un "Buratino". Savukārt bērnudārzos "Ābelīte", "Ezītis", "Pienenīte", "Sprīdītis" un "Vālodzīte" nākamajam mācību gadam grupas ir nokomplektētas ar bērniem, kuri vecāki par diviem gadiem.

Līdz šim Valmieras 2.vidusskolas pirmsskolas izglītības grupās tika īstenota mazākumtautību programma, un mācības notika bilingvāli. Taču 2017./2018.mācību gadā līdztekus mazākumtautību grupiņām tiks izveidotas jaunas, kurās uzņems jaunākā vecuma bērnus un kurās mācības notiks latviešu valodā.

Vecākiem, kuri pieteikumā par vietas piešķiršanu bērnudārzā bija norādījuši tās pirmsskolas izglītības iestādes, kuras 2017./2018.mācību gadā neuzņems 2016.gadā dzimušus bērnus, Valmieras Izglītības pārvalde nosūtīs piedāvājumu apmeklēt kādu citu Valmieras pirmsskolas izglītības iestādi, tai skaitā arī Valmieras 2.vidusskolas pirmsskolas izglītības grupas. 

Vieta kādā no pirmsskolas izglītības iestādēm, kuras jaunajā mācību gadā uzņems 2016.gadā dzimušos bērnus, tiks nodrošināta visiem 2016.gadā dzimušiem bērniem, ja vien vecāki piekritīs piedāvātajam variantam.  

Ja vecāki vēlas jau piešķirto vietu mainīt uz kādu citu bērnudārzu, aicinām vecākus Valmieras pilsētas pašvaldībā iesniegt pieteikumu par pirmsskolas izglītības iestādes maiņu. Iesnieguma veidlapa pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapas http://www.valmiera.lv sadaļā "Izglītība" – "Pirmsskolas izglītība" – "Bērnu uzņemšana PII" – "PII maiņa", kā arī klātienē Valmieras pilsētas pašvaldībā Lāčplēša ielā 2, 103.kabinetā. Jautājumu gadījumā iespējams sazināties pa tālruni 64210697 vai e-pastu antra.medne@valmiera.lv.

Bērni ar speciālām vajadzībām tiek uzņemti arī Valmieras speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē "Bitīte", kā arī Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolā – attīstības centrā. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)