Banner 980x90

Apstiprināts tematiskais plānojums Valmieras pilsētas transporta infrastruktūras attīstībai

Rīga, 2.aug., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldības dome 25.jūlija sēdē apstiprinājusi tematisko plānojumu "Valmieras pilsētas transporta infrastruktūras attīstības koncepcija", aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Tematiskajā plānojumā ir izvērtēta esošā Valmieras pilsētas transporta infrastruktūra, identificētas problēmas un izstrādāta attīstības koncepcija, izvirzot un definējot sasniedzamos mērķus, kā arī uzdevumus mērķu sasniegšanai.

Attīstības virzieni ir noteikti tādām Valmieras pilsētas transporta sistēmas sastāvdaļām kā autotransporta infrastruktūra, tajā skaitā autostāvvietas, velotransporta un gājēju infrastruktūra, centra teritorijas transporta infrastruktūra un satiksmes organizācija un vadība. Ir ņemtas vērā dažādu transporta lietotāju grupu vajadzības, kā arī analizēta rīcības plānā iekļauto pasākumu sociālekonomiskā ietekme.

Tematiskajam plānojumam ir pielikums, kurā ietverti konkrētu ielu šķērsprofili - esošie un plānotie, kā arī sarkano līniju plāns.

Ar apstiprināto tematisko plānojumu, tā dokumentāciju un vides pārskatu var iepazīties Valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldībā pašvaldības darba laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)