Banner 980x90

Aicina pieteikt biznesa idejas konkursā "Ideja Burtnieku novadam"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz 20.martam Burtnieku novada iedzīvotāji, kā arī uzņēmēji aicināti pieteikt savu izloloto biznesa ideju konkursā "Ideja Burtnieku novadam". Biznesa ideju konkursu Burtnieku novada pašvaldība rīko jau otro gadu pēc kārtas, un tas dod iespēju gan esošajiem uzņēmējiem, gan arī tiem, kas par uzņēmējdarbību vēl domā, īstenot savu ideju, iegūt biznesa uzsākšanai nepieciešamās zināšanas, kontaktus un arī naudu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja, Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Rudzīte, plānots, ka konkursa dalībnieki varēs piedalīties pašvaldības rīkotajās apmācībās, kurās dažādu jomu speciālisti sniegs nepieciešamās zināšanas idejas veiksmīgai realizācijai. Savukārt trīs labākajām iecerēm, ko, izvērtējot biznesa plānu, noteiks kompetenta žūrija, tiks Burtnieku novada pašvaldības sarūpētās naudas balvas. Savas idejas īstenošanai pirmās vietas ieguvējs saņems 1000 eiro, otrās vietas ieguvējs 800 eiro, bet trešās vietas ieguvējs saņems 600 eiro.

Dalību konkursā var pieteikt jebkura fiziska persona vai autoru grupa līdz trīs cilvēkiem, ja vien ir ideja, ar kuru tiks uzsākta vai attīstīta uzņēmējdarbība Burtnieku novada teritorijā. Tāpat konkursā startēt var arī uzņēmumi, kuru gada apgrozījums nepārsniedz 15 tūkstošus eiro un kuri veic uzņēmējdarbību Burtnieku novada teritorijā.

Savu biznesa ideju un pieteikumu apmācībām var iesniegt, sūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pasta adresi info@burtniekunovads.lv.
Pieteikuma anketa, konkursa nolikums un plašāka informācija atrodama mājaslapā www.burtniekunovads.lv.

Konkursu "Ideja Burtnieku novadam" organizē Burtnieku novada pašvaldība. Pērn, kad šāds konkurss notika pirmo reizi, konkursam tika iesniegtas deviņas biznesa idejas. Visu ideju iesniedzēji pašvaldības organizētajās apmācībās saņēma padomus no jau pieredzējušiem uzņēmējiem, kā arī apguva biznesa plānošanu, mārketinga pamatus un citas vērtīgas lietas. Pagājušajā gadā konkursā uzvarēja un pašvaldības piešķirtās naudas balvas ieguva Aija Kleimane ar savu ideju par dekoratīvajiem metāla puzuriem un Vita Ozerisnka ar ideju par hidrolātu ražošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)