Banner 980x90

Aicina piedalīties fotoorientēšanās spēlē "Valmierai 736"

Rīga, 15.jūl., LETA. Pilsētas svētku laikā, no 26. līdz 28.jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina ģimenes, draugu kompānijas, individuālus dalībniekus un pilsētas viesus piedalīties fotoorientēšanās spēlē "Valmierai 736", aģentūru LETA informēja centra pārstāve Anda Arkliņa.

Fotoorientēšanās sākums būs Valmieras Tūrisma informācijas centrā, kur varēs saņemt īpašas uzdevumu lapas. Spēles dalībniekiem jābūt vērīgiem un jāatrod pēc iespējas vairāk objektu pēc neliela fotogrāfijas fragmenta, kas attēlots uzdevumu lapā.

Kad objekts būs atrasts, pie tā jānofotografējas, jāatbild uz jautājumu, jāizpilda uzdevums un jādodas tālāk. Ja objekta meklēšana nevedas, var lūgt padomu valmieriešiem, iesaka Arkliņa.

Komandas varēs veikt fotoorientēšanos 26. un 27.jūlijā no plkst.9 līdz 19 un 28.jūlijā no plkst.10 līdz 15. Dalībnieki ir aicināti ņemt līdzi digitālo fotokameru, mobilo tālruni vai citu viedierīci fotografēšanai. Tāpat līdzi nepieciešams paņemt rakstāmpiederumu, kas noderēs uzdevumu izpildē. Komandas netiks ierobežotas ne laikā, ne pārvietošanās līdzekļa izvēlē. Lai varētu piekļūt visiem objektiem, organizatori aicina iet kājām vai izmantot velosipēdus.

Dalībnieki, kuri būs atraduši vismaz 25 objektus, izpildījuši uzdevumus un iesnieguši pareizi aizpildītu dalībnieku lapu Valmieras Tūrisma informācijas centrā, katras dienas beigās pēc nejaušības principa saņems pārsteiguma balvas, teica Arkliņa.

Lai pretendētu uz pārsteiguma balvām, uzdevumu lapu 27.jūlijā un 28.jūlijā jāiesniedz Valmieras Tūrisma informācijas centrā līdz plkst.18.30, savukārt 28.jūlijā - līdz plkst.14.30. Ar balvu ieguvējiem organizatori sazināsies individuāli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)