Banner 980x90

Uzsākta Valmieras pilsētas iedzīvotāju aptauja

Valmiera, 20.febr., LETA. Līdz 19.martam Valmierā noritēs ikgadējā iedzīvotāju aptauja, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Laura Moča.

Aptauja tiek rīkota, lai pašvaldība saņemtu valmieriešu vērtējumu par pilsētā pieejamo pakalpojumu piedāvājumu un kvalitāti, jomām, kurās pašvaldības darbu nepieciešams pilnveidot, pašvaldības un iedzīvotāju sadarbību un citiem valmieriešiem būtiskiem jautājumiem. Ar aptaujas palīdzību Valmieras pilsētas pašvaldība vēlas saņemt ieteikumus turpmākai pilsētas attīstībai, kā arī uzzināt iedzīvotāju domas par līdz šim pilsētā paveikto un nākotnē gaidāmo. Tāpat pašvaldība vēlas noskaidrot, vai iedzīvotāji ir apmierināti ar tās darbu, informācijas apriti, sniegtajiem pakalpojumiem un klientu apkalpošanu.

Anketu iespējams aizpildīt elektroniski, savukārt drukātā formātā tā pieejama pašvaldības informatīvā izdevuma "Valmiera domā un rada" 2018.gada ceturtajā numurā (Nr.173), kā arī iesniegšanas vietās.

Aizpildītās anketas līdz 19.martam iedzīvotāji var nogādāt Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā (Lāčplēša ielā 2), Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) un Valmieras bibliotēkā (Cēsu ieā 4), kur būs izvietotas īpašas kastes.

Aptauja ir anonīma un rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Ar tiem būs iespējams iepazīties pašvaldības informatīvajā izdevumā "Valmiera domā un rada" un mājaslapā "www.valmiera.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)