Banner 980x90

VOC ledus hallē pieejams slidošanas balsts ronis Bobijs

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ziemassvētku sezonā valmierieši un pilsētas viesi aktīvi apmeklē Vidzemes Olimpiskā centra ledus halli, kur nedēļas nogalēs norisinās publiskās slidošanas. SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" īpaši parūpējies par mazākajiem slidotājiem, iepazīstinot Latvijā vēl nebijušu jaunumu - slidošanas balstu roni Bobiju. 

Kā pilsētas informācijas portals Valmiera24.lv uzzināja Vidzemes Olimpiskajā centrā, Ronis Bobijs ir starptautiski atzītas Nīderlandes firmas "Ice-World International" izgatavots slidošanas palīglīdzeklis, kas atvieglo slidošanu iesācējiem un padara to vēl aizraujošāku.

Roņa astes, pie kuras pieturēties, augstums ir 78 centimetri, kas ir īpaši piemētots bērnu augumam. Bobijs ir relatīvi viegls, tomēr ļoti stabils, ļaujot droši izbaudīt slidošanas priekus. Roņa Bobija dizains piemērots arī sēdēšanai uz slidošanas balsta, tādējādi ziemas priekus var baudīt arī ģimenes ar maziem bērniem, vecākiem stumjot uz roņa sēdošo bērnu.

Kopumā SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" iegādājies 12 roņus - slidošanas balstus, kas iepriecinās VOC ledus halles apmeklētājus. Pirmo reiz publiskās slidošanas apmeklētāji roņus Bobijus varēs izmēģināt jau šīs nedēļas nogales publisko slidošanu laikos. SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" īpaši pateicās tirdzniecības uzņēmumam SIA "Valrek", kas noorganizēja slidošanas balstu Bobiju nogādāšanu Valmierā.

Katrā no adventes nedēļas nogalēm īpaši atraktīvi būs "Ģimeņu rītu" slidojumi, kuros atrakcijas vadīs Ziemassvētku rūķi, bet par svētkiem atbilstošu noformējumu būs parūpējušies Valmieras Jaunatnes centra "Vinda" jaunieši. Adventres "Ģimeņu rīti" norisināsies svētdienās plkst.10.45 attiecīgi 29.novembrī, 6., 13., un 20.decembrī. Publiskajām slidošanām katru nedēļas nogali tiks atvēlēti vēl vairāki laiki, kuriem attiecīgi jāseko līdz mājaslapas voc.lv ledus halles noslodzē.

Arī šogad publiskās slidošanas apmeklētāji Adventes nedēļas nogalēs varēs krāt slidojumus, kas ļaus bezmaksas piedalīties Jaungada slidojumā un loterijā sestdien 26.decembra vakarā. Sakrājot vismaz trīs no četrām atzīmēm, par slidošanu adventes nedēļas nogalēs, slidotāji varēs bez maksas ņemt dalību Jaungada loterijas slidojumā, kā arī piedalīties balvu izlozē. Katrā no adventes nedēļas nogalēm varēs saņemt vienu atzīmi. Dalībnieku kartiņas varēs saņemt pie VOC dežuranta, kas veiks arī atzīmes par slidojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)