Banner 980x90

Vienojas par Vidzemes slimnīcas Bērnu slimību nodaļas pārbūvi

Valmiera, 7.jūl., LETA. Turpinot darbu pie Vidzemes slimnīcas infrastruktūras sakārtošanas, parakstīts līgums par Bērnu slimību nodaļas pārbūvi, aģentūrai LETA pavēstīja Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Būvdarbi, kurus veiks būvfirma "Sanart", sāksies jau šomēnes, un tas būs pirmais solis, realizējot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansēto projektu, kura mērķis ir uzlabot slimnīcas infrastruktūru, veicot telpu pārbūvi un iegādājoties jaunas medicīniskās tehnoloģijas. Pārbūves izmaksas lēstas 463 447 eiro apmērā.

Bērnu nodaļa uz remonta laiku tiks pārcelta uz citām telpām B korpusa 5. stāvā. Plānots, ka jau šogad mazie pacienti varēs atgūt veselību un personāls strādāt izremontētajās telpās.

"Projekta realizācija", uzsver valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs, "nozīmē būtisku ieguldījumu slimnīcas infrastruktūras uzlabošanā un mūsdienīgā darba organizācijā. Tomēr pats svarīgākais ieguvums – pacientiem varēsim nodrošināt kvalitatīvākuss veselības aprūpes pakalpojumus, bet personālam – ērtāku un drošāku darba vidi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)