Banner 980x90

Vidzemes slimnīcas laboratorijas analīžu nodošanas kabinets pārcelts uz jaunām telpām

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sākot ar 13.janvāri Vidzemes slimnīcas laboratorijas analīžu nodošanas kabinets pārcelts uz apmeklētājiem ērtāk pieejamu vietu - 182. kabinetu poliklīnikas telpās 1.stāvā, pretim aptiekai, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

"Kabinetu pārvietojām", skaidro laboratorijas vadītāja Sandra Siliņa, "mūsu apmeklētāju ērtībām, taupot viņu laiku un arī fiziskos spēkus. Daudzi cilvēki nāk nodot analīzes pēc slimošanas, nāk māmiņas ar mazuļiem, gados vecāki cilvēki. Lai viņiem visiem būtu vieglāk un ērtāk saņemt pakalpojumu, no 3.stāva pārceļamies uz 1.stāvu, tuvāk saviem apmeklētājiem".

Analīžu nodošanas kabineta darba laiks paliek līdzšinējais - no plkst.7.30 līdz plkst.15.30 darba dienās. Analīžu rezultātus darba dienās no plkst.8.00 līdz 17.00 var izņemt reģistratūrā, bet steidzamos gadījumos un brīvdienās - 350.kabinetā 3.stāvā. Dežūrlaboranta tālr. - 64202587.

Donori un klienti uz medicīniskajām komisijām tiks pieņemti laboratorijā 3.stāvā kā iepriekš.       

Vidzemes slimnīcas laboratorija 2016.gadā ir novērtēta un akreditēta atbilstoši Latvijā atzītām Eiropas klīniski diagnostisko laboratoriju LVS EN ISO 15189:2013 standarta prasībām.

Vidzemes slimnīcas laboratorija aizvadītā gada nogalē arī saņēmusi Eiropas Antimikrobās rezistences uzraudzības tīkla (EARS-Net) sertifikātu, kas apliecina tās kompetenci un spēju precīzi un nekļūdīgi noteikt mikrobu veidus analīžu paraugos un to jūtību pret antibiotikām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)