Banner 980x90

Vidzemes slimnīca plāno veikt remontdarbus Bērnu slimību nodaļā

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
SIA "Nams" uzvarējusi 32 300 eiro vērtā iepirkumā par Vidzemes slimnīcas Bērnu nodaļas remontdarbu tehniskās dokumentācijas izstrādi un autoruzraudzību, noskaidroja aģentūra LETA.

Saskaņā ar iepirkuma noteikumiem uzņēmumam jāizstrādā tehniskā dokumentācija nodaļas remontam ēkas A korpusa 2.stāva kreisajā spārnā, pielāgojot telpas Bērnu slimību nodaļas vajadzībām un nodrošinot vides pieejamību. Uzņēmumam jāveic arī projekta autoruzraudzība līdz būves pieņemšanai ekspluatācijā.

Pēc portāla "Firmas.lv" datiem, SIA "Nams" dibināta 1992.gadā un uzņēmuma pamatkapitāls ir 3306 eiro. Uzņēmums pieder Sergejam Ņikiforovam (49,27%), Mārim Malahovskim (49,27%) un Uģim Ribam (1,45%). "Nama" apgrozījums aizvadītajā gadā sasniedza 1,18 miljonus eiro, bet peļņa - 135 625 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)