Banner 980x90

Vidzemes Olimpiskajā centrā aizvadīts "Bosch Ledus Krosa" otrais posms

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 25.februārī, uz Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) ledus norisinājās spraigas cīņas - slidošanas sacensībās "Bosch Ledus Kross", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja VOC pārstāvniecība.

Liesmojošs ledus, strauji, asi pagriezieni, augsti lēcieni un ātras cīņas norisinājās šķēršļu trasē uz ledus. Kā pirmie uz starta izgāja paši jaunākie dalībnieki, Debitantu divīzijas sportisti. Trīs slidojumos, katrā bija jāpieveic divi apļi. Visos slidojumos sportisti cīnījās ne tikai par vietu savā slidojumā, lai iegūtu punktus kopvērtējumam, bet arī centās uzrādīt ātrāko laiku trasē, lai vienādu punktu gadījumā būtu priekšā saviem sāncenšiem. Par 19 sekundes simtdaļām ceturto vietu apsteidza un sīvā cīņā trešo vietu debitantu divīzijā izcīnīja Toms Trockis. Toms "Bosch Ledus Krosa" trasi izslidoja 55.50 sekundēs. Uz pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Valmieras HK/BSS hokejists Kārlis Nauris Česlis, Kārlis trasi pieveica 52.25 sekundēs. Nepārspēts, ātrākā laika ieguvējs, "Bosch Ledus Krosa" otrā posma debitantu divīzijas uzvarētājs - Maksims Červjakovs. Maksims uzrādīja absolūti ātrāko laiku, ledus trasi izslidojot 51.32 sekundēs.

Junioru divīzijā startēja jau vairāk pieredzējuši slidotāji. Sacensību dalībniekiem bija jāpieveic divi apļi, trijos slidojumos. Trešo vietu ieņēma Edgars Mucenieks, kurš uzvarēja vienā slidojumā un divos atlikušajos izcīnīja otro pozīciju. Ar 11 punktiem kopvērtējumā otro vietu ieņēma mālpilietis Elvis Bērziņš, kuram divas pirmās un viena otrā vieta sacensību slidojumos. Nepārspēts Junioru divīzijā, un uz augstākā pjedestāla pakāpiena kāpa Artūrs Tomsons. Artūru neviens nepārspēja - visos slidojumos izcīnītas pirmās vietas.

Arī vecākā slidotāju grupa, Elites divīzija aizvadīja spraigas cīņas uz Vidzemes Olimpiskā centra ledus. Nopietnā vīru konkurence lika pacensties visiem slidotājiem, neviens negrasījās padoties, cīņas norisinājās katrā trases līkumā līdz pat finiša līnijai. Trīs slidojumos, katrā pa diviem apļiem tika noskaidroti labākie Elites divīzijā. Par trešo vietu cīnījās divi sportisti, kuriem, pēc ieņemtajām vietām slidojumos, bija vienāds punktu skaits. Tikai par slidas tiesu pārāks izrādījās un trešo vietu ieņēma Edgars Valdmanis, trasē demonstrējot atzīstamu sniegumu un, uzrādot labu laiku - 50.62 sekundes. Uz otrā pjedestāla pakāpiena kāpa Jānis Kreitūzis, tikai pāris simtdaļas zaudējot pirmajai vietai. Jānis trasē pavadīja 49.96 sekundes. Kopvērtējumā vadībā izvirzās Artūrs Kārkliņš. Artūrs pirmajā posmā izcīnīja uzvaru un arī otrajā posmā palika nepārspēts, ar 49.31 sekundēm izcīnīta uzvara "Bosch Ledus Krosa" otrajā posmā.

Jaunākie sacensību dalībnieki saņēma balvas no hokeja inventāra veikala "Hokeja Pasaule". Junioru un Elites vīri izcīnīja vērtīgas balvas no dārza un meža tehnikas veikala "Sils". Kā arī Elite saņēma balvas no sacensību ģenerālsponsora "Bosch". Visi sacensību dalībnieki balvās saņēma atspirdzinošos dzērienus no bezalkoholisko dzērienu ražotāja "Livonija Cēsis" un gardumus no bišu produktu ražotāja "Vinnis".

Pasākuma veidotāji pasakās visiem sacensību dalībniekiem un aicina tikties "Bosch Ledus Krosa" 2017.gada noslēdzošajā posmā, kas norisināsies 18.martā uz VOC ledus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)