Banner 980x90

Vidzemes Augstskolu ziemas izlaidumā absolvēs 60 jaunie speciālisti

Publicitātes foto/ Foto: Vidzemes Augstskola
Publicitātes foto/ Foto: Vidzemes Augstskola
Sestdien, 18.februārī, plkst.14.00 Valmieras tehnikumā svinēs Vidzemes Augstskolas (ViA) ziemas izlaiduma svētkus. Pirms svinībām, plkst.11.30, norisināsies arī par tradīciju kļuvušais Ceļa maizes pasākums. Tajā absolventi, augstskolas vadība un docētāji teiks sirsnīgus atvadu vārdus un laba vēlējumus neformālā gaisotnē.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, ziemas izlaidumā ViA absolvēs profesionāļi, kas ieguvuši konkurētspējīgu augstāko izglītību - akadēmiskās zināšanas un praktiskās iemaņas. Darba tirgu Vidzemes reģionā un Latvijas mērogā papildinās speciālisti no tādiem studiju virzieniem kā Tūrisms un atpūta, Informācijas tehnoloģijas, Biznesa vadība, kā arī Mehatronika un būvniecība.

Dalībnieki lūgti ierasties ne ātrāk kā 30 minūtes pirms oficiālās daļas atklāšanas.

Programma:

• Plkst.11.30 Ceļa maizes pasākums augstskolas absolventiem, vadībai un docētājiem (Valmieras tehnikums, Vadu iela 3);

• Plkst.12.30 - 13.15 fotografēšanās augstskolas absolventiem, vadībai un docētājiem (Valmieras tehnikums, Vadu iela 3);

• Plkst. 14.00 - oficiālās daļas atklāšana (Valmieras tehnikums, Vadu iela 3).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)