Banner 980x90

Vidzemes Augstskola ziedo vairāk nekā 200 eiro Valmieras dzīvnieku patversmei 

Publicitātes foto/ Foto: Annija Ņizina
Publicitātes foto/ Foto: Annija Ņizina
Vidzemes Augstskolas Studentu apvienības un sporta organizācijas "Valmiera Glass ViA" pārstāvji labdarības pasākumos saziedotos līdzekļus 234,50 eiro apmērā nodos Valmieras dzīvnieku patversmei, pasniedzot veterinārās klīnikas "4 mīļas ķepas" dāvanu karti.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, saziedotie līdzekļi iegūti Vidzemes Augstskolas rīkotajā tradicionālajā Ziemassvētku labdarības koncertā, kura tematika bija "Ziemassvētku ekspresis" un sporta organizācijas "Valmiera Glass VIA" mājas spēlēs. Tāpat šīs labdarības ietvaros pie Vidzemes Augstskolas Džio mašīnā par ziedojumiem tika dāvātas vafeles visiem interesentiem.

Kultūras virziena vadītāja Laura Eisaka ir pateicīga cilvēkiem, kuri ziedoja līdzekļus četrkājainajiem draugiem patversmē, palīdzot tiem ar siltiem darbiem: "Atsākot semestri, sagaidījām saulainu ziemas dienu un nogādājām ziedojumus patversmei, apvienojot braucienu ar suņu izvešanu pastaigā. Ciemošanās patversmē patiesi atgādināja to, cik šiem dzīvnieciņiem pietrūkst kāda, ar kuru izskrieties, ko samīļot un tikt samīļotam."

Ziemassvētku koncerts ir tradīcija, kas iedibināta 2012.gadā. Kopš tā laika katru gadu tiek vākti līdzekļi Valmieras dzīvnieku patversmes iemītniekiem, to mājokļu labiekārtošanai, pārtikai un citām vajadzībām. Tradīciju iedibināja toreizējā ViA SA prezidente Vita Štrobindere. Labdarības aktivitāšu rīkotāji ar šiem pasākumiem vēlas aicināt cilvēkus kļūt par kāda patversmes iemītnieka saimnieku, bet, ja tas nav iespējams, palīdzēt šiem dzīvniekiem nodrošināt pēc iespējas labākus dzīves apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)