Banner 980x90

Vidzemes Augstskolā notiks "Reģionu sarunas par labklājību"

Valmiera, 24.janv., LETA. 5.februārī no plkst.16.30 līdz 18 Vidzemes Augstskolas Cēsu ielas 4 Konferenču zālē notiks "Reģionu sarunas par labklājību", kuru laikā notiks publiskā diskusija "Kā kļūt turīgiem: kas jādara cilvēkam un valstij, lai darbinieki algā saņemtu vismaz 1000 eiro" aģentūru LETA informēja SIA "Latvijas Mediji" pārstāve Linda Rumka.

Diskusijā piedalīsies Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāvji, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, valdes loceklis Harijs Ozols un Monetārās politikas pārvaldes vadītājs Uldis Rutkaste.

Ikviens interesents tiek aicināts iesaistīties un paust viedokli par iespējām paaugstināt dzīves līmeni un vairot turību, kā arī diskutēt par naudas nākotni pasaulē un Latvijā.

Latvijas Banka valsts 100 gadu jubilejas pasākumu laikā 2018. gada pirmajā pusē visu Latvijas reģionu pilsētās tiksies ar iedzīvotājiem, pašvaldību līderiem, uzņēmējiem, augstskolu mācībspēkiem un studentiem. Būs diskusijas, kā vairot turību Latvijā, izmantojot tādus instrumentus kā zināšanas, nauda un prognozējama ekonomiskā politika.

Vienlaikus ar sabiedrības iesaisti diskusijā par Latvijas tautsaimniecības nākotnes veidošanu "Reģionu sarunas par labklājību" iekļausies plašākā nacionālās centrālās bankas darbības virzienā - intereses rosināšanā un izpratnes veicināšanā par ekonomikas un finanšu jautājumiem.

Pasākumu organizē Latvijas Banka sadarbībā ar laikrakstu "Latvijas Avīze", Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes Augstskolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)