Banner 980x90

Vidzemes augstskolā notiek 9.studentu pētniecisko darbu konference

Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv

Piektdien, 27.novembrī, Vidzemes Augstskolas Inženierzinātņu korpusā, Tērbatas ielā 10, norisinās 9.studentu pētniecisko darbu konference.

Konferences mērķis ir veicināt studentu iesaistīšanos pētniecībā, sekmēt radošo spēju attīstību un studējošo profesionālo izaugsmi un noteikt labākos pētījumu autorus dažādās zinātņu nozarēs.

Dalībai studentu pētniecisko darbu konferencē ir pieteikti 15 pētnieciskie darbi no Vidzemes Augstskolas bakalaura un maģistra profesionālās augstākās izglītības studiju programmu pilna laika studentiem un absolventiem, kā arī viens Latvijas Universitātes studentes darbs. Konferences darbs tiek organizēts divās sekcijās, vienā iekļaujot pētījumus, kas atklāj dažādus tūrisma aspektus, otrā – ekonomikas, komunikācijas un pārvaldības aktuālos jautājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)