Banner 980x90

Vidzemes Augstskolā LADC vieslekciju cikla ietvaros uzstāsies Rolands Puhovs 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 9.decembrī, Vidzemes Augstskolā, turpinot Latvian Art Directors Club (LADC) iniciatīvu "Vieslekciju programma augstskolās", uzstāsies Rolands Puhovs ar lekciju "Darbs", stāstot par darbu radošajās industrijās, pilsētas informācijas portāllu Valmiera24.lv informēja Vidzemes Augstskolas sabiedrisko attiecību speciāliste Naura Kikuste.

Publiskā lekcija norisināsies ViA ēkā, Cēsu ielā 4, plkst.14.00, tā būs bez maksas, un uz lekciju ir gaidīts ikviens interesents.

Rolands Puhovs ir LADC skolas pasniedzējs, kopš 2013.gada reklāmas aģentūras Not Perfect | Y&R Riga izpilddirektors. Ir darbojies sabiedrisko attiecību un reklāmas aģentūrā Deep White, kā projektu vadītājs reklāmas aģentūrā Mooz! un kā žurnāla "Ir" mārketinga vadītājs.

Tāpat ir idejas par koprades telpu jeb coworking autors un kafejnīcas darbam Birojnīca līdzdibinātājs. Akadēmisko izglītību ir ieguvis Vidzemes Augstskolā, kā arī izglītojies starptautiskajā vidē, studējot American University of Central Asia. Rolands Puhovs, ievirzot lekcijas tematikā, norāda: "– Darbam ir jāsniedz emocionālais piepildījums. Darbam ir jābūt motivējošam. Darbā negribu pelnīt nauda bosa mersedesam, bet padarīt pasauli labāku. Priekšniekam ir jābūt līderim. Citiem darbiniekiem jābūt motivējošiem ar degošām acīm. Darbam ir jābūt manis pašrealizācijas instrumentam. Darbam nav jābūt grūtam. Es esmu pelnījis visu, jo esmu piedzimis. – Tiešām?" 

Interesentiem lūgums iepriekš reģistrēties: http://www.va.lv/lv/ladc

LADC iniciatīvu "Vieslekciju programma augstskolās" Latvijas augstskolās uzsāka pagājušā gada decembrī ar kluba prezidenta un reklāmas speciālista Ērika Stendzenieka vieslekciju. Programmas mērķis ir veicināt pieredzes un informācijas apmaiņu starp radošo industriju profesionāļiem un sabiedrību, kā arī iedvesmot jaunos talantus. Biedrība Latvian Art Directors Club apvieno radošo industriju, reklāmas un mārketinga profesionāļus un rūpējas par radošo industriju meistarības un profesionālo standartu izaugsmi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)