Banner 980x90

Vidzemes Augstskolā būs iespēja bez maksas apmeklēt starptautisko mācību nedēļu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No pirmdienas, 17.oktobra līdz pietdienai, 21.oktobrim Valmierā, Vidzemes Augstskolā (ViA) norisināsies starptautiskā mācību nedēļa (International teaching week), kurā nozaru profesionāļi no Armēnijas, Vācijas, Ungārijas, Lietuvas un Indijas aptvers tēmas par uzņēmējdarbības vadību, komunikāciju un plašsaziņas līdzekļiem, informācijas tehnoloģijām, inženierzinātnēm, pārvaldību un tūrismu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē ViA sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte, šādas starptautiskās nedēļas ir ierasta prakse augstskolās, taču šogad tā saistīta arī ar starptautisko tūrisma konferenci "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi", kas notiks Vidzemes Augstskolā, 21.oktobrī.

Starptautiskās mācību nedēļas mērķis ir ļaut bez maksas ikvienam interesentam apmeklēt Eiropā plaši atpazīstamu vieslektoru lekcijas, neizbraucot no valsts.  

Visas lekcijas notiks angļu valodā, un to apmeklējums ir bez maksas visiem interesentiem, iepriekš reģistrējoties līdz 17.oktobra plkst.15.00 šeit.

"International teaching week 2016" īstenots ES finansēto Erasmus+ projektu ietvaros.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)