Banner 980x90

Vidzemē apzog īpašumu un brauc dzērumā

Rīga, 14.jūn., LETA. Valsts policija (VP) pagājušajā diennaktī Vidzemē reģistrējusi vienu zādzību no īpašuma un 12 vadītājus alkohola reibumā, aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Pagājušajā naktī Beverīnas novadā apzagts īpašums. Konstatēts, ka nozagts velosipēds, zāles pļāvējs, elektroinstrumenti, putekļu sūcējs un makšķeres. Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus un materiālos zaudējumus.

Vakar pēcpusdienā Burtnieku novadā, autoceļa Rencēni-Burtnieki-Daksti-Veckārķi 1.kilometrā, kāds automašīnas "Škoda Fabia" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā nav cietušo personu. Policija konstatēja, ka automašīnas vadītājs sēdies pie stūres stiprā alkohola reibumā - 3,34 promiles. Viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Pagājušajā diennaktī pieķerti 12 transportlīdzekļu vadītāji, kuri sēdušies pie stūres lielā alkohola reibumā. Mazsalacas novadā policija apturēja divus velosipēdistus, kuri pārvietojās 2,46 un 1,07 promiļu reibumā.

Tāpat Gulbenē divi velosipēdisti pārkāpuši noteikumus, būdami 1,79 un 1,11 promiļu reibumā. Savukārt Smiltenē naktī uz 14.jūniju pieķerti divi mopēda vadītāji, kuri bez tiesībām un būdami 2,08 promiļu un 2,22 promiļu reibumā piedalījās ceļu satiksmē.

Smiltenē tika apturēts kāds "Volvo" vadītājs, kurš sēdies pie stūres 1,3 promiļu reibumā. Visiem vadītājiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, pastāstīja Bukša.

Valsts policija aicina autovadītājus būt atbildīgiem. Braucot alkohola reibumā tiek apdraudēta ne tikai sava, bet arī apkārtējo drošība, atgādināja policijas pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)