Banner 980x90

Veloekskursijas laikā iepazīstinās ar projekta "Zaļie dzelzceļi" norisi Valmierā

Rīga, 7.sept., LETA. Nākamnedēļ Valmierā notiks veloekskursija, kuras laikā varēs iepazīties ar projekta "Zaļie dzelzceļi" norisi pilsētā, aģentūru LETA informēja Valmieras Tūrisma informācijas centra pārstāve Inita Nerātne.

Veloekskursija notiks 15.septembrī, dodoties aptuveni 40 kilometrus garā ceļā, kas vedīs pa Šaursliežu dzelzceļa tiltu Valmierā, Jāņparku, Mujāniem, Zilokalnu un citām vietām.

Pasākumu vadīs gide un velo entuziaste Santa Paegle.

Brauciena laikā būs iespējams uzzināt, kā tiek realizēts projekts "Zaļie dzelzceļi" Valmierā, ko jaunu varēs sagaidīt valmierieši un pilsētas viesi. Tāpat varēs rast atbildi, vai Baznīckalnā ir kādreiz atradusies baznīca, kāpēc vienu no ciematiem sauc par Astoņjāņu ciemu, kāds bija firsta Līvena ieguldījums dzelzceļa izbūvei, kur ierīkota pietura uz šaursliežu dzelzceļa līnijas, kā izveidei pēc Otrā pasaules kara tika vākti paraksti, kā arī citiem jautājumiem.

Velobrauciena sākums un noslēgums plānots pie Valmieras Tūrisma informācijas centra. Pasākums ilgs aptuveni piecas stundas, un tas būs vidējas grūtības pakāpes. Velobrauciena laikā plānota arī vieta atpūtai, kur ikviens varēs apēst līdzi paņemtās uzkodas un veldzēties ar dzeramo ūdeni.

Brauciens sāksies plkst.11. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc interesenti aicināti iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 26 332 213 vai rakstot e-pastu uz adresi "tic@valmiera.lv", kā arī iespējams pieteikties Valmieras Tūrisma informācijas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)