Banner 980x90

Vecākiem Valmierā piedāvā atbalsta iespēju mazuļa pieskatīšanā

Foto: Valmiera.lv
Foto: Valmiera.lv
Valmieras pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestādē "Sprīdītis" darbojas Rotaļu un attīstības centrs, kas piedāvā ģimenēm atbalsta iespēju mazuļa pieskatīšanā, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Bērnu rotaļu un attīstības centrs piedāvā ģimeniskus apstākļus, individuālu pieeju katram bērnam, rotaļas attīstošā vidē nelielā rotaļu grupiņā. Rotaļu centru ir aicināti apmeklēt bērni vecumā no 1 gada 3 mēnešiem līdz 5 gadiem.

Centra darbalaiks ir katru darbadienu no plkst.8.00 līdz plkst.14.00, taču bērna uzturēšanās ilgums vienā apmeklējuma reizē – ne ilgāk kā četras stundas. Samaksa – 0,50 eiro stundā.

Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni 64207336 vai 64231434.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)