Banner 980x90

Vasaras darbam Beverīnas novada pašvaldībā pieteikušies 33 skolēni

Ilustratīvs foto/ Foto: Valmiera24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Valmiera24.lv
Sākoties jūlijam, Beverīnas novada pašvaldībā pirmo gadu darbu uzsāka novada plānošanas teritorijā deklarētie skolēni vecumā no 13 līdz 18 gadiem. Katram skolēnam dota iespēja strādāt pašvaldībā desmit darba dienas, ne vairāk kā četras stundas dienā.

Kā pilsētas informācijas potāls Valmiera24.lv uzzināja Beverīnas novada pašvaldībā, kopumā skolēnu nodarbinātībai ir pieteikušies 33 jaunieši, attiecīgi:

*1.periodā (04.07.- 15.07.) - 19 skolēni;
*2.periodā (18.07.- 29.07.) - astoņi skolēni;
*3.periodā (01.08.- 12.08.) - seši skolēni.

Skolēnu nodarbinātības mērķis vasaras brīvlaikā ir radīt iespēju apgūt nepieciešamās darba pamatprasmes un iemaņas, lai iegūtu darba pieredzi un lietderīgi pavadītu vasaras brīvlaiku.

Katra diena skolēniem sākas un noslēdzas satiekoties ar savu darba vadītāju, kā arī – gan izrunājot dienā darāmos darbus, gan izvērtējot, kā ir pavadīta diena. Lielākoties skolēni nodarbināti ar dažādiem labiekārtošanas un vides sakopšanas darbiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)