Banner 980x90

Valmieru darba vizītē apmeklēs Moldovas vēstnieks Latvijā

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Pirmdien,12.septembrī, Valmieru apmeklēs Moldovas vēstnieks Latvijā Jeudžens Revenko (Eugen Revenco), pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā. 

 

Dienas pirmajā pusē vēstnieks viesosies Valmieras pilsētas pašvaldībā, lai iepazītos ar Valmieras pilsētu un tās attīstības plāniem, ekonomiskajiem un demogrāfiskajiem rādītājiem, realizētajiem un plānotajiem projektiem, sasniegto kultūrā, sportā un uzņēmējdarbībā, kā arī pārrunātu potenciālās sadarbības iespējas ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un domes priekšsēdētāja vietnieku Ričardu Gailumu.

Pēc Valmieras pilsētas pašvaldības apmeklējuma vēstnieks dosies uz Vidzemes Augstskolu, kur tiksies ar Vidzemes Augstskolas rektoru Gati Krūmiņu, lai apspriestu izglītības aktualitātes Valmierā un turpmākās savstarpējās sadarbības iespējas. Tāpat plānots, ka vēstnieks viesosies arī Valmieras muzejā, kur dosies nelielā ekskursijā un tiksies ar Valmieras muzeja direktori Ivetu Blūmu, gūstot nelielu ieskatu Valmieras vēsturē.

Lai izzinātu Valmieras uzņēmējdarbības vidi, vizītes izskaņā vēstnieks apmeklēs AS "Valmieras piens", kur tiksies ar AS "Valmieras piens" valdes priekšsēdētāju Māri Ceru, kā arī ekskursijas laikā iepazīsies ar produktu ražošanas procesu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)