Banner 980x90

Valmiermuižas klēts pagalmā uzstāsies Jēkabs Nīmanis un Jaunā Rīgas teātra aktieri

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Piektdien, 29. jūlijā, plkst.21.00 Valmiermuižas klēts pagalmā uzstāsies Jēkabs Nīmanis un Jaunā Rīgas teātra aktieri ar "Dziesmām par mīlestību" no skatītāju iemīļotās izrādes "Latviešu mīlestība".

Kā aģentūru LETA informēja Valmiermuižas kultūras biedrības vadītāja Sabīne Vandāna, muzikālais sniegums radīts režisora Alvja Hermaņa izrādei "Latviešu mīlestība". Par dziesmu muzikālo un kompozicionālo pusi atbildīgs ir Nīmanis, taču albuma ierakstā un arī šajā koncertvakarā pulcējies vesels grupas sastāvs: Jēkabs Nīmanis - dzied un spēlē ģitāru, Andris Keišs - dzied un spēlē basģitāru, Varis Piņķis - bungas un citi ritma instrumenti, Artūrs Bērziņš - trombons, Kristaps Pētersons - kontrabass. Mūziķiem atpūšoties, Vilis Daudziņš lasīs savus dzejoļus un prozas darbus.

Kā stāstījis komponists Nīmanis, pirmais "Dziesmas par mīlestību" koncerts noticis 2009.gadā Valmieras Mūzikas skolā, ar ko sācies šīs koncertprogrammas ceļš pie klausītājiem ārpus Jaunā Rīgas teātra telpām. Šajā laikā apbraukāta visa Latvija, un atkal ir iespēja atgriezties Valmieras pusē - Valmiermuižā. Lai gan māksliniekiem vasara ir karstākais darba laiks, Nīmanis aicina tos aktīvi piepildīt ar ceļojumiem, viesošanos pie radiem un draugiem un gariem velo braucieniem pa pilsētu vai ārpus tās.

Lietus gadījumā koncerts notiks Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)