Banner 980x90

Valmiermuižā uzstāsies nīderlandiešu grupa "Matt Winson"

Valmiera, 27.marts, LETA. Ceturtdien, 30.martā, plkst.20 Valmiermuižas alus darītavā uzstāsies četru puišu grupa "Matt Winson" no Nīderlandes, aģentūru LETA informēja Valmiermuižas kultūras biedrība.

"Matt Winson" ir nīderlandiešu/latviešu "indie-folk" grupa, kas rada progresīvu folkmūziku, izmantojot elementus arī no "bluegrass", džeza un popmūzikas. Grupa sākotnēji bija sadarbība starp dziedātāju Matiju Steuru un multi-instrumentālistu Pīteru van Vinsenu, kam 2014.gada nogalē pievienojās arī Tomass van Vinsens un Magnuss Bauģis.

"Matt Winson" izdeva pirmo īsplati "Glowing Eyes" 2015.gadā, kas tika atvesta arī uz Baltijas valstīm pirmās koncerttūres ietvaros. 2016.gada sākumā grupa ierakstīja savu pirmo pilnapjoma albumu "Woodfalls"; albuma prezentācijai sekoja izvērsta tūre Nīderlandē. Divas dziesmas no albuma - "The River" un "Into Pieces" - guvušas arī uzmanību publiskajā telpā – tās atskaņotas Nīderlandes un Beļģijas vadošajās raidstacijās.

Ieejas maksa ir 5 eiro, un ielūgumus var iegādāties Valmiermuižas alus tirgotavā, Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā un "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)