Banner 980x90

Valmiermuižā uzstāsies grupa "Sigma"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 28. oktobrī, plkst.20.00 Valmiermuižas klēts viesistabā ar akustisko koncertu uzstāsies grupa "Sigma", pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Grupas mūzikā jaušama poproka, indieroka un elektroniskās mūzikas ietekme, ko papildina arī amerikāņu minimālisma mūzikas idejas. Notiek sadarbība ar jaunākās paaudzes dzejniekiem, radot performanci ar īpašu atmosfēru. Grupā spēlē Jānis Ozoliņš (balss, taustiņi), Kaspars Lastovskis (bass) un Uģis Eihvalds (sitamie instrumenti).

Dalībnieki veikumu apraksta kā mūziku no sirds dziļumiem – tā ir melanholiski filozofiska un konceptuāli nospodrināta līdz sīkākajai detaļai, ļaujot lielāko uzmanību pievērst vokāla un klavieru saskanībai. Grupa "Sigma" spēlē mūziku pieaugušajiem, kas novērtē vienkāršības spēku.

Iestājoties rudenīgi dzestrajam laikam, Valmiermuižas klēts līdzās alus darītavai aicina pavadīt vakarus mājīgā gaisotnē, baudot mākslu, dzīvā Valmiermuižas alus garšas un ar tām saderīgu ēdienu. Valmiermuižas kultūras biedrība sarūpējusi trīs neatkārtojamus vakarus, kuros ir iespēja baudīt neierastus muzikālos priekšnesumus un Latvijas nevalstisko teātra organizāciju viesizrādes.

Ielūgumi uz koncertu iepriekšpārdošanā 5 eiro, bet pasākuma dienā tie būs par 1 eiro dārgāki.

Ielūgumus var iegādāties Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai (Dzirnavu iela 2); Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā (Aristida Briāna iela 9) un "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās.

                    

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)