Banner 980x90

Valmiermuižā būs skatāma izrāde "Trīs stāsti"

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 1.decembrī plkst.19.00, Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai viesosies teātra apvienība "Skaistais dzīvnieks", kas sev līdzi vedīs režisora Vara Piņķa izrādi "Trīs stāsti", aģentūru LETA informēja Valmiermuižas kultūras biedrības pārstāve Magda Jēgere.

Izrāde veidota pēc igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka stāstu krājuma "Skaistais dzīvnieks" motīviem. Lomās iejūtas Ance Strazda, Āris Matesovičs, Reinis Boters un Klāvs Mellis, kas izvēlējušies trīs no Kivirehka stāstiem, uz spēles laukuma tos izstāstot un izspēlējot ar minimālu tērpu un rekvizītu palīdzību.

Stāsti ir ļoti asprātīgi un fantāziju rosinoši, kas liek darboties skatītāja prātam un iztēlei, ļaujot pašiem galvā uzburt tās ainas, kas tiek izstāstītas. Izrāde ir pārsteidzoša un negaidītu pavērsienu pilna, kas bieži robežojas kaut kur starp sirreālismu un absurdu.

Izrādes radošā grupa aicina pēc uzveduma visiem palikt uz sarunu. Diskusijās varēs iesaistīties visi izrādes apmeklētāji, uzdodot sev interesējošus jautājumus par redzēto.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)